Stationery Shoplog: Hema & Paperchase

Ik kan me altijd moeilijk inhouden als ik langs de stationery schappen in winkels loop. Zeker nu schrijven weer ‘in’ lijkt te worden en er steeds meer en leuker stationery beschikbaar is. Ik schreef er afgelopen week al over op mijn brievenproject blog: Hema is speelt goed in op deze trend en heeft echt geweldige stationery voor mooie prijsjes! Ze hebben zelfs washi tapes!
Vandaag had ik eindelijk de tijd om even goed in te slaan, en op de valreep liep ik ook nog even de Paperchase winkel op Utrecht Centraal binnen.
Benieuwd naar mijn stationery aankoopjes? Lees dan verder!

Translation: I can hardly resist all these cute stationery in stores at the moment. Especially Hema, a Dutch department store has the loveliest stationery (even washi tapes!) for reasonable prices. You can also find Hema stores in Belgium, France, Luxembourg and Germany. 
I also bought something at Paperchase. If you want to see my stationery finds, read on!

 Deze pennenbakjes van stevig karton doen het prima als washi tape opbergers! Al zie ik nu dat ik er eigenlijk nog minstens 2 bij had moeten kopen, ik heb te veel tape! – €3,95 per stuk.
 Hema heeft washi tape! En wel meer dan 10 soorten! Ze zijn per twee verkrijgbaar (zoals hierboven afgebeeld) en kosten €2,50 per set. De brede tape gaat per stuk en kost ook €2,50. Het is iets andere tape, het voelt iets meer papierachtig aan maar het principe is hetzelfde.
 Ik hou van lijstjes (Lena Lijstje was vroeger mijn lijfboek) en ook van schattige memo’s met lijntjes en aankruisvakjes, dus deze sticky notes zijn ideaal! Linker kost €2,95 de rechter (een heel boekje) kost €3,95.
 Ook gespot: super leuke etiketten! Leuk voor op je brief of envelop. Per set van 2 vellen betaal je €1,50.
 Ik krijg vaak de vraag waar je Kraftpapier (stevig kartonachtig papier) kan kopen. Meestal moet je daarvoor naar een speciaalzaak maar zo rond de tijd dat iedereen weer inkopen doet voor het nieuwe schooljaar vind je vaak ook rollen kraftpapier verkocht als kaftpapier. Zo ook bij de Hema (en V&D)! Naast een rol kraftpapier kocht ik ook gewoon kaftpapier voor het maken van zakjes of envelopjes. €1,75 per rol.
Deze super schattige stickers stond ik een tijd terug al mee in mijn handen bij Paperchase, maar heb ik toen niet gekocht. Achteraf toch spijt van, dus nu heb ik ze wel gehaald! Overigens vind je bij Paperchase nog veel meer leuke dingen, van schattig tot mooie basic kraftboekjes. Op Utrecht Centraal vind je een winkeltje, maar het wordt ook in veel Beijenkorf filialen verkocht. Aanrader!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 38 reacties

  1. Marijke

    Ooh! Ik ben vandaag nog in de Hema in Antwerpen geweest, en geen washi tape te vinden :(. Maar aangezien ik 100m van Zundert woon, ga ik daar eens in de Hema kijken! Toffe koopjes gedaan!

  2. Janne.

    Wat heb je leuke dingen gekocht! Bij jou in de hema hebben ze denk ik meer tapes dan hier, volgende keer ga ik wat beter kijken! :)

  3. Jesdiny

    Paperchase is zooooo leuk!!! Ben ook wel benieuwd naar al die leuke Hema spulletjes. Snel weer eens kijken!

  4. Sanne

    superleuk! ik ga binnenkort even kijken :) vooral die ‘sticky labels’ lijkt me erg leuk! :) xxx

  5. Marlyssa

    Leuke spulletjes! Die stickertjes van Paperchase zijn echt schattig, maar zij hebben zoveel leuke dingen. Kan heel die winkel leegkopen(A)

  6. Leuk hè, ik heb ook het een en ander gekocht. Van mijn moeder heb ik een hoop kleine rolletjes plakband gekregen met allemaal mooie patroontjes om alles mee te beplakken :)

  7. Angel

    Weer ontzettend leuke spulletjes dus! Jij kan weer lekker voor uit!

  8. lies

    woeeei zo fijn ik ben eindelijk bijgelezen op je blog! heb echt een maand of 2 gemist
    vind je outfitjes echt leuk! en die tips over berlijn zijn superhandig :)

  9. Wat een fijne koopjes! Paperchase durf ik op Utrecht CS nooit binnen te lopen omdat ik dan veel te veel leuke dingen zie om mee te nemen haha :)

  10. Hannelore

    Er was al veel weg bij ons, maar de washi tape met het meetlint heb ik ook ingeslagen!

  11. Masha

    Super leuk! Is het misschien leuk om een stationery stash post te doen? Of is dat veel te veel ;)

  12. Leuke aankopen! Hema is zo’n vrolijke, schattige en leuke winkel. Altijd bloemetjes printjes of andere leuke! Gister ben ik ook even langs gegaan voor washi tape, pennen, etiketten en een rol bloemetjes kaftpapier! X

  13. Shanti

    Leuke aankopen! Ik word altijd erg vrolijk van dat soort dingen :D

  14. Jolien

    zo te zien is er bij jullie meer keuze aan tape! :) ik kocht deze week ook m’n eerste rolletjes!

  15. Jacqueline

    Zijn die pennenbakjes van de HEMA? Die zijn leuk

  16. Ik wist helemaal niet dat de Hema zoveel leuks had! Eerlijk gezegd kom ik er alleen maar binnen om goedkoop gezellig iets te eten/drinken met vrienden, oeps.

  17. Des

    doet Hema weer goed! Die sticky notes heb ik trouwens ook, in een heel leuk winkeltje gevonden in Parijs :)

  18. Jessi

    Ik ben blijkbaar alweer een tijdje niet meer langs de Hema geweest. Toch nog eens langsgaan dan :)

  19. Berit

    Hé! Je hebt tape van de Hema die ik nog nergens heb gezien… De lichtblauw met witte! En laat ik dat nou net de leukste vinden. (:

    Ik heb de Berlijn gids ontvangen trouwens. Leuk boekkie!

  20. Mw Ekster

    Even de Hema eens keer binnenlopen! Ben je al een keer bij De vlieger geweest in Amsterdam? Een walhalla!
    Je moet daar echt een keer langs gaan.

    xx

  21. Lana.

    Leuke post :). De washi tape van de Hema zien er echt leuk uit! Moet maar eens een kijkje gaan nemen binnenkort.

  22. Daniëlle

    Leuk weer hoor! Ik heb ook van die tape bij de Hema gekocht en twee setjes van die schattige lintjes, en ik gebruik die dingen (bijv) voor het versieren van cupcakes e.d.!

  23. Karlijn

    In de boekenhandel in mijn dorp verkopen ze dat kaftpapier, ik hoef er nergens voor heen :)

  24. Laura

    Echt super leuk! Ik ga denk ik vandaag ook maasr weer eens langs de hema om te kijken. En hopelijk hebben ze het nu een keertje aangevult!

  25. Lisa

    Superleuk, ik hou echt van de HEMA en heb er vorige week ook een aantal dingen gekocht, onder andere een paar rolletjes masking tape. Het pennenbakje is echt geweldig en de etiketten ook, dus waarschijnlijk ga ik die binnenkort nog kopen.

  26. Nienke

    Paperchase vind ik zo’n leuke winkel! Ik heb er nog niet vaak iets gekocht, want ik vind vaak alles leuk en dan weet ik niet wat ik moet kiezen.. =) Op Arnhem centraal zit ook een winkeltje en als ik daar ben moet ik altijd even naar binnen..

  27. Indira

    Bij de Hema zie ik ook steeds meer van dit soort spulletjes. Leuk!

  28. liefsswaen

    Wat een leuke aankoopjes, ik moet me ook altijd inhouden als ik langs opschrijfboekjes loop :) Die washitape wil ik ook wel eens proberen, misschien morgen even langs de Hema.
    Liefs, Swaen

  29. Rieke

    Zulke leuke dingetjes! Die tape van de Hema is ook gewoon echt leuk, en een stuk minder duur dan in hobbywinkels (:

Geef een reactie