Interior inspiration: Marieke’s vintage & colorful home

IMG_1958

Vandaag een kijkje in misschien wel het schattigste huisje ooit: een woning uit 1910 in Utrecht, van mede-blogger Marieke. Als je de foto’s bekijkt zou je haast denken dat ze uit een magazine komen, zo mooi gestyled zijn de foto’s. Haar interieur is een combinatie van prachtige vintage vondsten, en wat je vooral terug ziet is kleur. Een huisje om vrolijk van te worden!
En dan staat het ook nog eens in de leukste stad van Nederland: Utrecht! Je zou er bijna in willen wonen.. toevallig is dat deze zomer ook even mogelijk, Marieke verhuurt haar huisje namelijk. Mocht je altijd al eens in zo’n prachtig huisje hebben willen wonen (en een geweldige vakantie beleven in Utrecht), dan is dit misschien een leuke optie voor een ‘staycation’.
Lees verder voor een kijkje in dit prachtige huisje, en meer informatie over de mogelijkheid om hier te verblijven.

IMG_1961

IMG_1974

IMG_1975

IMG_1964

IMG_1976

IMG_1972

IMG_1988

IMG_1997

IMG_1999

IMG_2005

Enorm schattig toch? Het huis is in de zomerperiode te huur (al zijn er al een paar dagen bezet!), en je kunt er met maximaal 4 personen in. Per nacht betaal je ongeveer €70, wanneer je met z’n viertjes een paar daagjes Utrecht aan wilt doen is dit natuurlijk veel goedkoper dan boeken bij een saai en onpersoonlijk hotel.

Daarnaast beschik je hier over een eigen keukentje (zo kun je lekker low budget je eigen eten koken) en een binnentuintje, en mag je ook de fietsen van Marieke gebruiken. Verder is het huis van alle gemakken voorzien (bijvoorbeeld ook van een wasmachine en een tv met HBO-abonnement).

Mocht je deze zomer nog geen plannen hebben, en wil je op een low budget manier Utrecht en al haar leuke hotspots ontdekken, dan is dit misschien dé manier. Je kunt het huis boeken via Wimdu of Airbnb, beide sites werken volgens hetzelfde principe (en met beiden heb ik een goede ervaring). Als ik zelf niet al een mooie kamer in Utrecht had, wist ik het wel.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 28 reacties

  1. Con leche

    Wowww, wat een leuk huisje, inderdaad net uit een woonmagazine!

  2. Yvonne

    Gezellig huis! Het heeft door de kleuren & styling echt karakter.

  3. Lauriëtte

    Je kan wel zien dat de lievelingskleur geel is! Vind het een leuk en vrolijk ingericht huisje! :)

  4. Leonie

    Wat tof! Ik vind het altijd zo knap als mensen verschillende soorten stoelen kunnen laten matchen (maar ik ben een tweehandsenkneus), haha.

  5. Linda

    Wat een geweldig huisje! Ik vind die mintgroene lamp bij de tafel echt zo gaaf :-)

  6. Sara

    Wat een prachtig, leuk, vrolijk en knus huisje! Jaloersmakend mooi.

  7. Merel

    Prachtig huis is het! Het is dat ik mijn vakantiegeld al gespendeerd heb, anders wist ik het wel. Ik vind trouwens de Fjallraven rugtas aan de kapstok echt awesome.

  8. Tessa

    Wauw dat ziet er zo gezellig en knus uit! Ik hou dr van!
    Liefs, Tessa

  9. Marieke

    Super awesome! Bij mij doet alleen het linkje naar haar blog het niet, ligt dat aan mij? :$ Mooie inspiratie voor mijn huisje straks :)

  10. Wow Superleuk huisje! :-) lekker veel kleur, daar hou ik van! Wat gaaf dat ze haar huisje verhuurd in de zomermaanden. Supertof idee! Het is dat mijn vakantie al geboekt is maar anders…. Zeker onthouden dit!

  11. cheyenne

    waauw prachtig zeg, zo’n plekje wil ik ook wel vinden in utrecht :)
    xo, cheyenne

  12. Ilse

    Wat een geweldigheid! Ik heb een zus in Utrecht dus ik ga het niet doen, maar ik zou er zowat op bezoek willen joh! Tjee. Al die kleuren! En die kast is ook super vet, met al die vakjes! =D

  13. Wat een super gezellig huisje! Oeh die mintgroene lamp… en die prachtige glas in lood ramen… en… <3

  14. Chantal

    Wat een leuk huisje! Volgens mij hangen er ergens lijstjes met platen hoezen, die hangen hier ook :)

  15. Marieke

    Dank je wel voor deze súper lieve post Marlous! <3 En ook geweldig om die lieve reacties te lezen. You've made my day!

  16. Sylvia

    Prachtig huisje! :D Overigens werkt de link naar de blog van Marieke niet ;)

  17. Nathalie

    Wat een ontzettend leuk huis!! Van buiten en van binnen. Vrolijk al die kleurtjes!

Geef een reactie