It’s Christmas time!

DSC_0107

Yes! Het is 6 december, Sinterklaas is het land uit: eindelijk mag ik over kerst beginnen! Thuis hield ik het wat minder lang vol, donderdag stond mijn boom al. Stiekem ben ik best trots op mijn kleine boompje, ook al is het een nepperd.

Vandaag een heerlijke kerstpost over mijn kerstboom, inclusief kersttrui, kerstsokken, kerstmok én kerstplaylist. It’s the most wonderful time of the year..

kerstboom

De Starbucks ornamentjes maken mijn kleine boompje meteen weheartit/tumblr-waardig. Ik kreeg ze van een ontzettend lieve klant op mijn werk, die ze meenam uit Amerika. Het rode ornamentje wordt overigens ook in Nederlandse winkels verkocht, al zullen ze inmiddels vast al uitverkocht zijn.

De boom en de ballen zijn van Paperchase (van de mooie papierwaren ja), en de strik die ik als piek gebruikte is van Sissyboy Homeland.

DSC_0116

Bij kerst hoort warme chocolademelk uit een grote mok (ook deze komt van Starbucks, kerstcollectie vorig jaar. Tja, als je er de hele dag met je neus op staat word je vanzelf hebberig.. ;-)).

En natuurlijk een kerstoutfit! Mijn trui komt van H&M, de warme slofsokken zijn van de Primark.

DSC_0143 (2)

Zo ziet mijn boompje er uit als het ‘s avonds donker is. Inclusief een (hopelijk nog groeiende) stapel cadeautjes!

DSC_0114

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder kerstmuziek, daarom speciaal voor jullie mijn kerst playlist. Genoeg voor 2,5 uur luisterplezier ;-)

 

Laat de voorpret beginnen! Staat jullie boom al? Hoe ziet hij eruit?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 31 reacties

  1. Eline

    Wat een ontzettend leuke post! Super leuk je kerstboompje met de strik ^^

  2. Dina

    Jaaaa vet leuk. Ik heb zo’n zin in kerst! Wat ziet je kerstboom er mooi uit. (+ ik had ook heel erg zin in een kerstboom, maar nu met een kitten is dat misschien toch niet zo handig).

  3. Sylvia

    Leuk dat er al cadeautjes onder de boom staan, de mijne staat trouwens al ruim een week, kon het niet laten ;)

  4. Resy

    Kom maar op met de kerst! Ik vind het altijd zo gezellig en er hangt altijd zo’n sfeervolle stemming. Je hebt je kerstboom erg leuk gemaakt

  5. Lauriëtte

    Heerlijk die kerstsfeer! Wat stiekem in de hoop dat je die Starbucks bekertjes in Nederland had gekocht! Uniek boompje zo! :)

  6. Radianto

    Oh, je kerstboom ziet er zooo leuk uit! Bij mij thuis is het vooral rode decoratie qua kerstversiering.. Dat Starbucks bekertje ziet er groot uit, eens kijken naar de kerstcollectie van dit jaar.

  7. Danielle

    Oh, zo herkenbaar! Ik mag vandaag ook eindelijk, maar heb vorige week al heel sneaky een grote ster met mooie lichtjes opgehangen ;) Veel plezier met alle kerstvoorbereidingen!

  8. Haha, je bent de enige niet hoor. Ik heb mijn boom woensdag gekocht en gisteren opgetuigd. Sinterklaas vergeeft het ons wel… ;)

  9. Anouk

    Super leuk! Ik ben al een paar dagen op zoek naar een mooie kerstboom maar ik moest van mezelf wachten tot sinterklaas weg zou zijn haha
    Dus je artikel maakt mijn verlangen naar kerst nog een beetje groter hihi

  10. Fleur

    Wat een fijn artikel om in de mood te komen! Morgen vier ik nog Sinterklaas en dan gaat ook bij mij de kerstboom opgezet worden!

  11. cheyenne

    ahhh wat heerlijk zeg! ik ben dit jaar zelf helaas kerstboom-loos, maar gelukkig is de stad hier een grote kerstmarkt. zo, zo fijn! en wat is die mok in inderdaad onwijs tof! ik word sowieso heel erg hebberig als ik de starbucks inloop. ;)
    xo, cheyenne

  12. Max

    Morgen toch even snel kijken of ze die bekertjes hebben hier bij de Starbucks, hoe duur zijn die mokken ongeveer? Wel echt prachtig je boom!

  13. Rosa

    Ik wil vandaag ook zo graag de kerstboom opzetten! lekker met een kerst muziekje aan :)

  14. Xaviera

    Wat een leuke boom heb je! Erg mooi die decoraties en die Starbucks ornamenten zijn super haha. Mijn boompje staat sinds afgelopen woensdag, ik heb een ook een kleine nepboom met een kleuren combinatie van rood, wit en zilver.

  15. Lydia

    Wat ziet dat er gezellig uit, leuke boom! En die mini starbucks decoratie die erin zitten is ook zó cute!

  16. Suuz

    prachtige boom!!!! Ook je trui is leuk :-)

  17. LNNK

    Leuke boom. Ik heb hem vandaag ook gezet. Ik vind het altijd zo gezellig :)

  18. Tania

    Zo’n mooie kerstboom. Die Starbucks decoratie is zo schattig

  19. Nuria

    Jaja, vandaag heb ik onze boom opgetuigd en het is gelijk een stuk gezelliger in huis!

  20. Randi Vandekerckhove

    Misschien kan je van die starbucksdingetjes een diy maken!

  21. Melissa

    Wat een schattige kerstboom! Mijn kerstboom staat inmiddels ook, ik kan nooit wachten haha.

  22. paulien

    Wat een ontzettend leuk geschreven. Er straalt zelfs sfeer vanaf. Krijg dankzij jouw blog, deze post (noem je dat zo :p?), echt zin in kerst. Wordt hoog tijd dat ik mijn boom ook neer ga zetten!

  23. Super leuk met die starbucksornamenten ook! Die van ons staat er helaas nog niet, maar dat kan niet lang meer duren :)

Geef een reactie