Sinterklaas en kerst cadeaus onder 20 euro

cadeaus onder 20 euro

De feestdagen komen er weer aan, dat is altijd een beetje stressen over cadeaus. Wat moet je voor je lootje kopen, of misschien nog wel moeilijker: wat moet je zelf op je verlanglijstje zetten?! Wij vieren geen sinterklaas, maar wel kerst. Wij trekken lootjes en iedereen koopt voor z’n lootje een cadeau. Om het jullie wat makkelijker te maken, deel ik wat leuke cadeaus onder 20 euro. Sommige dingen van dit lijstje heb ik al en ben ik zelf erg tevreden over, andere dingen staan op mijn eigen lijstje.

Ik ben ook heel benieuwd hoe jullie Sinterklaas en/of kerst vieren, en wat er op jullie lijstje staat. Wie weet haal ik daar weer inspiratie uit.. ;-)

Leuke cadeaus onder 20 euro

1.Een pannenkoekplant, of een ander leuk plantje. Of je nou op kamers woont of een mega villa hebt, een plant is altijd leuk toch? Zelf vind ik de pannenkoekplant heel erg leuk, maar de monstera is een goed alternatief (maar vaak ook iets duurder).

2. Een uitbreidingsset van Dixit. Dit spel hebben mijn vriend en ik vorige week gekocht, en het is zó leuk! Het originele spel is net boven budget, maar het enige verschil met het originele spel en de uitbreidingssets is het scoreboard. Uiteindelijk draait het toch om de kaarten, de score kan je natuurlijk gewoon met pen en papier bijhouden. Deze staat hoog op mijn lijstje!

3. Een herbruikbaar boterhammenzakje van Keep Leaf. Aan het begin van het nieuwe schooljaar kocht ik een herbruikbaar boterhammenzakje van Keep Leaf. Super handig om je lunch (of andere snacks) in mee te nemen. Het zakje is uitwasbaar (met de hand of machine) en ziet er ook leuk uit. Een leuk en duurzaam cadeautje!

4. Bijzondere specerijenmengsels van Green Gypsy Spices. Afgelopen week kreeg ik een heel leuk perspakketje binnen: allerlei specerijenmengsels van Green Gypsy Spices. Dit zijn leuke (en vrij grote!) potjes met daarin bijzondere kruidenmixen: denk bijvoorbeeld aan een currymix of een marinade, maar ze hebben ook hele originele zoete mixen zoals pumpkin spice of speculaaskruiden. Ik ben een groot fan van kruidenmixen: het is toch beter en verser dan koken uit pakjes, maar je hoeft geen voorraad van honderden kruiden te hebben en zelf aan de slag te gaan met het mixen van kruiden.

5. Een puzzel zodat je lekker kan puzzelen in de kerstvakantie. Ik vind puzzelen zo gezellig! Ik heb vorig jaar mijn vriend een puzzel cadeau gedaan in z’n schoen voor Sinterklaas, we hebben toen het hele weekend zitten puzzelen. Persoonlijk vind ik die van Jan van Haasteren heel leuk, maar een mooie foto vind ik vaak ook leuk om te doen. Eventueel een puzzel maken van een eigen foto is ook heel leuk!

6. Gezellige sokken zijn altijd goed toch? In plaats van speciale kerstsokken kun je ook voor ‘gewone’ sokken gaan (iedereen heeft sokken nodig toch??). Ik vind zelf die van Happy Socks erg leuk, maar op AliExpress vind je ook een heleboel grappige sokken met leuke printjes. Het leven is te kort voor saaie sokken!

7. Een handletter set. Een van mijn nieuwe hobby’s dit jaar was handletteren. Ik vind het nog steeds heel leuk om te doen en de kerstvakantie is perfect om deze nieuwe hobby te leren. Er zijn inmiddels super veel leuke boeken en zelfs complete sets te koop. Ik schreef eerder ook een blog met tips en tricks over handletteren.

8. Een telefoonhoesje. Dit is een perfect schoencadeautje. Tegenwoordig zijn er zoveel mooie hoesjes te koop, ik heb er niet alleen een ter bescherming om mijn telefoon, maar ook omdat ik het mooi vind. Ik heb op dit moment een hoesje van Paradise Amsterdam om m’n telefoon zitten, daar vind je echt bijzondere en mooie printjes.

9. The Ritual of Dao set van Rituals. Producten van Rituals zijn altijd een perfect kerstcadeau vind ik: meestal koop ik het niet voor mezelf omdat het toch een luxe product is, daarom is het extra leuk om het cadeau te krijgen. Ik ontving laatst wat producten uit de nieuwe The Ritual of Dao collectie en die ruikt zo lekker! Maar ook uit andere geurlijnen zijn allerlei leuke cadeauboxen verkrijgbaar. Ook lekker makkelijk: het is gelijk mooi ingepakt dus je bent zo klaar!

10. En last but not least: chocolade! Of dat nou een chocolade-letter is of een reep van Tony’s.. volgens mij is iedereen altijd blij met een chocoladereep.

[bg-box]Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Dit artikel bevat ook affiliate links. Wanneer jij via deze links iets koopt, krijg ik een klein percentage van jouw aankoop. Jij merkt daar helemaal niks van! Zie mijn disclaimer voor meer informatie.[/bg-box]

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

  1. Ik heb echt zo lang niet meer gepuzzeld! Dit deed ik vroeger wel echt vaak en toevallig zat ik er net over te denken om weer een puzzel aan mijn oma cadeau te doen, zodat we lekker samen kunnen puzzelen. Het ‘vervelende’ is alleen dat de katten de puzzelstukjes heel interessant vinden, haha!

    1. Jaa, puzzelen is zo leuk! Vooral in de kerstvakantie, als je ‘m gewoon kan laten liggen en de volgende dag er weer mee verder kan. Wel de katten uit de buurt houden dan ;-)

  2. Thyra

    O dat spelletje ziet er leuk uit! Wil je eens een blog schrijven over de spelletjes die jij en je vriend hebben/spelen? Wij spelen ook heeel veel spelletjes en zijn een beetje op zoek naar nieuwe.
    Een aanrader voor jullie is patchwork! Zó leuk om samen te spelen :D

  3. Eline

    Een plantje is zo leuk! Dat vind ik ook echt leuke cadeaus om te krijgen, ik ben dol op plantjes.

  4. Judith

    Jan van Haasteren puzzels zijn zo leuk!! Wij maken er thuis altijd standaard eentje met kerst :) Zo’n pannekoekplantje ga ik op m’n lijstje zetten voor in m’n nieuwe huis!

  5. Leonie

    Dat boterhamzakje heb ik naar aanleiding van jouw blog (of op Insta, weet niet meer) laatst gevraagd (en gekregen) voor mn verjaardag, heel blij mee en hij is zo vrolijk ook idd!
    En een blog over spellen zie ik ook graag verschijnen hier :)

    1. Ah wat leuk! Ik heb mijn boterhammenzakje inderdaad een keer gedeeld in mijn dagboekje, aan het begin van het nieuwe schooljaar. Ik vind het echt een leuk cadeautje want het is super nuttig, en het draagt bij aan een beter milieu :-)

Geef een reactie