New reader? Start here!


Hoi lezer! Welkom op Last days of Spring, mijn persoonlijke lifestyle blog. Ik ben Marlous en ik blog hier sinds najaar 2010 over fotografie, eten, reizen, do it yourselfs, en interieur. Wil je meer over mij weten? Lees dan mijn ‘about pagina’.
Ik schrijf voornamelijk in het Nederlands (met kleine Engelse samenvattingen), alle graphics zijn in het Engels omdat Google deze niet kan vertalen.
Ik probeer minimaal 3 keer per week een nieuwe post online te plaatsen, maar je zult zien dat ik meestal boven dat aantal zit. Wil je geen enkele update meer missen, volg mijn blog dan via Bloglovin of Facebook.

Lastdaysofspringblog.com is een persoonlijke lifestyle blog met een creatieve twist. Je vindt hier posts over reizen, interieur en lekker eten maar ook over wat creatievere dingen zoals do it yourselfs of schrijfwaren. En dat alles met een persoonlijke noot, want het is natuurlijk wel míjn blog! ;-) Af en toe vind je hier dan ook een kijkje in mijn leven.

Hey there dear reader! Welcome to Last days of Spring, my personal lifestyle blog. I’m Marlous, and I have been blogging here since autumn 2010 about photography, food, travels, diys and interiors. If you want to know more about me, read my ‘about page’.
This blog is written in Dutch, although I always try to provide a little English summary. Please click here to translate my blog into your language. I know these translations are not perfect, but hey, it’s something right?
I try to update at least 3 times a week, but usually there are more updates. If you want to be updated with my new blogpost, follow me via bloglovin or facebook.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Geef een reactie