Bloglovin’

Follow The last days of spring
Follow my blog with Bloglovin! Click!

I just discovered Bloglovin and I really like it! It’s much more clear and easy to use. So don’t follow me with google friend, but follow me with Bloglovin! I will delete the blogs I follow with google friend but I already follow them on Bloglovin. So don’t worry, I’m still following you!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft één reactie

  1. japke

    ah ik voel me vereerd dat ik de eerste ben! ik was al wel bekend met bloglovin’ maar op een gegeven moment wilde ik af van al die verschillende aanmelding volg dingen ;). zal morgenochtend (als ik tijd heb..) weer eens even er wat mee gaan doen!
    ik heb voor de bruine, klassieke gekozen, na een lange brainstorm sessie!
    binnen een paar weekjes (2 ofzo) moet ie binnen zijn, ben erg benieuwd!

Geef een reactie