Diana Mini

Last summer, I bought a Diana mini. I took a lot of photos with it last summer but then forgot to develop them. Last week I got them developed but I was a bit dissapointed.. There were only 25 photos (out of 35 dias) developed and most of them sucked. I also hoped that de double exposures would be great but they are just boring. But I guess this was just an test and of course it’s not as good as my analogue canon SLR. I think I will try again and if it sucks again I’ll sell it. Maybe lomography is just not my thing haha. Anyways, some shots made with my Diana mini:
All photos are taken by me. For more: flickr.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. loen

  awh dat is stom! die foto met bloemetjes vind ik wel goed gelukt hooor! en de giraffe vind ik heeel vet! maar wel stom als foto’s tegenvallen, dat had ik ook toen ik mijn rolletje van mn olymus trip liet afdrukken. ik wil je diana wel overkopen hihi!

 2. Mirthe

  Ja, ik had dat ook met m’n gewone Diana. Echt best stom. Ik heb nu de mini geleend van een vriendin van me zodat ik iets cheaper kan uitproberen want 120 film is echt enorm duur.
  Wat voor standen heb je gebruikt? Altijd cloudy? En what about de afstand?
  Ik had denk ik eigenlijk liever een Holga gewild want die werkt gewoon met diafragma, en dat snap ik veel veel beter.

 3. loen

  aha ja! ik heb een praktica spiegelreflex ook analoog, waar ik ook veel foto’s mee maak. zo leuk is dat :). en haha dankjewel, ik ben half indonesisch ja. ik hou echt niet van pinda’s! hahaha geef mij maar blond!

 4. T

  ik wil er binnenkort ook eentje kopen, je moet er gewoon mee experimenteren. een diana ownen betekend niet meteen kick ass foto’s ^^

 5. T

  gewoon blijven oefenen/experimenteren! mss een flits?

 6. T

  en als je hem toch wil verkopen …

 7. lies

  ik vind je foto’s wel mooi, maar zelf ben ik ook niet tevreden met mn diana. stomme dingen. en aaaaah je UO cardi is veel te mooi en veel te duur. en jij en je BF zijn ook veel te schattig!

 8. japke

  mooi! ik heb ook eindelijk een rolletje en batterij in mijn oude canon, dus tijd om foto’s te maken en uit te kijken naar het verrassende resultaat!
  duimen maar dat ze net zo goed en mooi zijn als die van jou!

Geef een reactie