Photo album

Remember my Christmas wishlist post? I couldn’t wait until Christmas so I already bought the scrapbook myself. I thought it would be nice to use it as a photoalbum for my analogue prints. Yesterday Christmas holidays started and holidays are always a perfect time for creating photoalbums. There’s enough space for more photos but hey, it’s a start!

I like the way it looks, quite kitschy haha!
Some of my photos. For more photos you can check my Flickr page.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Mirthe

  jouw foto’s zijn zo zo zo mooi. heb jij nou ook een diana mini? ik heb een gewone diana, maar heb nu een diana mini geleend van een vriendin omdat ik nog 3 35mm rolletjes heb gekregen die ik niet kan volschieten want ik heb geen analoge camera waar 35mm in past.
  maar, haha, heel verhaal, mijn vraag dus. heb jij wel eens 24×17 geschoten? en beviel dat? wordt het een beetje leuk? want mijn eerste rolletje diana gewoon was best wel verpest en ik denk ik spreid nu mn kansen en ga gewoon eventjes leren hoe het moet met minder dure rolletjes. en met 24×17 kun je er meer maken.

 2. Jantine

  Wauw wat een geweldig boek! (waar issie van als ik vragen mag?(A)) En de foto’s die je er in hebt ook!

  Dankjewel :)
  Floor is een Kooikerhondje. Het is inderdaad een heel mooi hondje (iedereen zegt het ook hihi) en ze is ook heel fijn. Kooikerhondjes zijn over het algemeen intelligent maar ook terughoudend tegenover vreemden (mensen en honden) (Floor moet iemand echt ‘kennen’ anders doet ze een beetje lelijk. Maar als ze je (of andere honden dus) kent doet ze heeeel blij en lief ;))
  Ze moet trouwens ook vaak worden uitgelaten.

  Ik hoop dat het een beetje duidelijk is voor je ;)
  Wij zijn in ieder geval heeel blij met Floor :)

  xxx

 3. Jantine

  Hahaa helemaal niet jammer, ik ga altijd eventjes langs bij die winkel als ik in Nijmegen ben, en dat is de laatste tijd best vaak ;) Ik woon een half uurtje rijden van Nijmegen! Waar woon jij dan? :)

  Zou je het erg vinden als ik het boek ook koop een keertje? (A);)

Geef een reactie