Gingerbread house

Omdat ik vandaag vrij ben, en ik gisteren overdag al veel aan school gedaan had, had ik een vrije avond. Ik besloot er iets mee te doen! In de kast lag nog een pakket van de appie, om een ‘knibbel knabbel huisje’ te maken. Van de Albert Heijn december Kerst collectie… oeps! Beter laat dan nooit zeggen ze toch?
En na het maken van het beslag, het kneden van het deeg, de vormpjes eruit snijden en dat in de oven doen en vervolgens het geval tot een huis te maken en dat vastlijmen met glazuur én er versieringen op doen krijg je dit:

Lief he? het ziet er wel super super zoet uit haha, ik durf er eigenlijk niet van te eten. Ik ben ook niet zo’n zoetekauw, geef mij maar chips of nootjes. En eigenlijk is het ook zonde! Trouwens, er zat nog een poppetje bij maar die heb ik bewaard. Die paste er toch niet bij en…

Door het hartje leek hij me perfect voor op een mini taartje voor m’n vriend, met valentijnsdag. Lekker fout en cliché haha! 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marlou

    o wat schattig! en leuk ook met die tekst erbij geschreven :) nu wil ik ook zo’n tablet, hih

  2. Lana.

    Leuke blog heb je :) en wat schattig zo’n huisje!

Geef een reactie