Omdat ik vandaag vrij ben, en ik gisteren overdag al veel aan school gedaan had, had ik een vrije avond. Ik besloot er iets mee te doen! In de kast lag nog een pakket van de appie, om een ‘knibbel knabbel huisje’ te maken. Van de Albert Heijn december Kerst collectie… oeps! Beter laat dan nooit zeggen ze toch?
En na het maken van het beslag, het kneden van het deeg, de vormpjes eruit snijden en dat in de oven doen en vervolgens het geval tot een huis te maken en dat vastlijmen met glazuur รฉn er versieringen op doen krijg je dit:

Lief he? het ziet er wel super super zoet uit haha, ik durf er eigenlijk niet van te eten. Ik ben ook niet zo’n zoetekauw, geef mij maar chips of nootjes. En eigenlijk is het ook zonde! Trouwens, er zat nog een poppetje bij maar die heb ik bewaard. Die paste er toch niet bij en…

Door het hartje leek hij me perfect voor op een mini taartje voor m’n vriend, met valentijnsdag. Lekker fout en clichรฉ haha! 

Gerelateerd

2 reacties op “Gingerbread house

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *