‘Going Dutch’

Mooie plaatjes van Nederland door Van Gogh en Monet.


Ik heb besloten om toch maar in het Nederlands verder te gaan. Mijn Engels is natuurlijk niet perfect en in het Nederlands kan ik me beter uitdrukken. Ik krijg best wel wat internationale bezoekers, maar uiteindelijk zijn het toch de Hollanders (of de Belgen) die wat achter laten, en daar gaat het om! Mijn categorieën en andere dingen laat ik wel in het Engels. Ik ben te lui om het te veranderen :) Verder ben ik niet meer zo blij met mijn layout, dus als het de komende dagen er een beetje gek uit ziet dan weet je dat ik eraan het sleutelen ben ;)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. vivalablonda

    You have a really pretty blog, this drawings are awesome, unfortunately my ducth is not that good.. and the pictures from your previews post are awesome!

    Happy monday

  2. Grappig ik zie nu idd dat je de naar Nederlands bent gegaan. Het was me eerlijk gezegd niet eens opgevallen! De buitenlandse bezoekers moeten het gewoon gaan doen met je leuke foto’s toch?!

Geef een reactie