Look what I’ve got..

Een teken tablet! Zoiets waarmee je dus kan schrijven en tekenen op de pc! Ik krabbel altijd overal op, en hou van kleine tekeningetjes, dus zo’n ding leek me super leuk. Omdat ik het niet voor professioneel gebruik nodig heb en vooral voor de kleine krabbeltjes en tekeningetjes wilde hebben, besloot ik een niet te dure te nemen. Ik kwam uit bij deze van Trust! Hij is heel fijn, lekker dus en flexibel. Best klein, maar het tekenoppervlak (115×119 mm) is groot zat! Ik bestelde hem gisteren bij Bol.com (tot en met eind januari geen verzendkosten op spullen van trust!) en kreeg hem vandaag binnen.. En wat kan je er zoal mee?

..nou bijvoorbeeld saaie foto’s opleuken, of dingetjes erbij schrijven/tekenen!

of jezelf een nieuwe look geven.. persoonlijk blijf ik toch liever brunette.

Dus ik ga flink oefenen, en hopelijk kan ik dan zo af en toe mijn blog wat opleuken met wat tekeningetjes. Nu helaas weer terug aan de studie, maar dit leidt wel af haha ;)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Renate

  Wat grappig, zoiets kende ik helemaal niet eigenlijk! (of heb ik onder een steen geleefd? :P)

 2. Lotte

  haha leuk, ik heb zo’n tablet gekregen voor mjn verjaardag, echt ideaal!
  wat raar dat mijn foto het niet doet, ik heb hem gewoon geupload zoals ik altijd doe en ik zie hem wel.. even kijken of nog meer mensen er last van hebben.
  x

 3. Evelien

  tekentablets zijn zo handig! Ik heb er al jaren eentje, en ben er echt dol op. Kan eigenlijk niet meer zonder als ik photoshop.

 4. Ik heb ook een tablet(je, het is een heel kleintje eigenlijk), maar ik kan er helaas niet zo goed mee werken. Misschien nog wat oefenen?

 5. Alyssa

  Ahh wat tof!! Ik zou er ook wel een willen! Hij staat op mn wishlist haha :P

Geef een reactie