Mint tea

Vandaag moet ik een Frans literatuur/poëzie verslag in elkaar zetten. Klinkt best leuk, maar dat valt tegen. Het telt maar voor 5% mee maar het kost een hoop moeite! Om het dan toch nog een beetje aangenaam te maken besloot ik lekkere verse munt thee en toastjes te maken. Muntthee is heerlijk, alleen de geur die er vanaf komt al! Deze muntbladeren kocht ik op de markt, maar je kunt ze vast ook in de appie vinden. Zorg dat je ze in een klein vaasje met genoeg water zet, dan zijn ze toch wel een paar dagen bruikbaar. Doe zoals de afbeeldingen zeggen en hmmm genieten maar!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. T

    mintthee hhhhhhmmm en ik wil ook een tekentablet!

    nog succes!

  2. Mijn layout is pen + papier + fototoestel (ik heb geen scanner :( ) + photoshop. Vrij omslachtig maarja ;)

    Nu heb ik ook wel zin in verse muntthee :(

  3. Aaawh muntthee is zooo lekker! Heb het voor het eerst gehad toen ik vorig jaar naar Oerol ging en toen het ineens begon te stortregenen. Super koud, maar met deze muntthee werd het ineens een super leuke herinnering :)

Geef een reactie