Mumford and Sons

Na gisteren heerlijk te zijn wakker geworden naast mijn vriendje (zo fijn <3), te hebben geleerd voor m’n toetsen, ‘s middags inkopen te hebben gedaan bij Makro, ‘s avonds met m’n vader The Hangover (hij kende hem nog niet) te hebben gezien en een appeltaart te hebben gebakken sloot ik mijn dag perfect af met.. Mumford and Sons! Al sinds eind 2009 ben ik op de hoogte van deze geweldige Londonse folkband. Ik kan mezelf nog steeds door m’n kop schieten dat ik destijds geen 12,50 had toen ze in mijn hometown kwamen optreden. Verder zijn mijn vrienden niet echt Mumford and Sons fan (inmiddels wel een paar) en alleen naar  concerten gaan doe ik niet zo graag. Zodoende heb ik ze dus nog nooit live gezien! Maar 3 on stage op Nederland 3 zond een liveset van Mumford and Sons op Lowlands uit en het was geweldig! En dan vooral de kers op de taart: Marcus Mumford. Wat een stem.. en wat een kop haha!
Daar zou ik wel graag heel veel beschuitjes mee willen eten! (Maar eigenlijk met de rest ook wel..) Voor degenen die het gemist hebben, het staat hier online. Of bekijk het filmpje gewoon hieronder!
ps. Als je Mumford and Sons leuk vindt ken je Laura Marling (waar ik al eerder over postte) en Noah and the Whale (die heb ik gelukkig wel live gezien!) wellicht al. Zo niet, zoek ze dan snel op op youtube, ook zeer zeker het luisteren waard ;)
Source photos: Google


Translation: I LOVE Mumford and Sons, I still regret not buying a ticket for their concert in 2009 in my hometown (I was broke). Last night BNN broadcast a live set (Mumford and Sons @ Lowlands festival), if you like Mumford and Sons you must absolute watch it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. T

  mooi concert was dat ^^ en heel toevallig ben ik johnny flynn aan het luisteren, die hoort ook bij het rijtje en heeft samen met laura een paar mooie dingen gemaakt! ( oa travel light en tickle me pink)

  en en en ik ga volgend maand naar de cd showcase van noah and the whale, zo benieuwd :)

 2. loen

  oe dankjewel! :) nee ik heb geen prints, ik laat mijn rolletjes altijd alleen ontwikkelen en dan scan in de negatieven in met een negatievenscanner, nouja dat doet mijn vriendje voor me bij hem op school. ik heb zelf een negatievenscanner. en jaaa dat concert heb ik gisteren ook gekeken! zo mooi ik kreeg er helemaal rillingen van. ik baal ook zo dat ik ze niet live heb gezien en vorig jaar te laat was met een lowlandskaartje kopen :(. oe en noah and the whale is zoooo mooi live! heb ik vorig jaar gezien in doornroosje :) liefs.

 3. loen

  jaaaaa 9 april klopt! verjaardag van mn vriendje haha! ooh wat tof, ja ik ging al redelijk vroeg weer weg, wel jammer want bij doornroosje kun je altijd zo makkelijk groupie uithangen! ik hou echt van doornroosje. woon jij in nijmegen trouwens? oe ja ik heb een praktica mlt3 waarvan het lichtmetertje stuk is, dus ik moet alles op de gok doen. lukt wel soms, maar vaak zijn ze of overbelicht of onderbelicht of bewogen. maar dat heeft wel zo z’n charme. en alleen ontwikkelen is goedkoper haha, echt mooie foto’s laat ik wel afdrukken. voor aan mn muur :) liefs.

 4. Renate

  Ja, zij zijn te gek! 3 on stage is sowieso een briljant programma :)

 5. esther

  Oh dan denk ik dat ik ook maar eens naar pipoos moet. The selby is fijn hè..was zo blij toen ik dat boek vond in londen!

 6. Hannah

  Ze blijven ook goed no matter hoe vaak ik het hoor dat is het mooie :) verveelt me nooit. Heerlijk concert <3

 7. Mirthe

  Daar was ik bij :) Echt geweldig geweldig geweldig. Een van de beste dingen die ik ooit live gezien heb. Sowieso, op Lowlands heb ik enormmmmm veel goede dingen gezien. Ik ben eigenlijk daarna pas een beetje meer into M&S gekomen. Ik kende noah and the whale en laura marling al wel ver daarvoor :) beetje mijn folk-start-muziekjes was dat twee jaar geleden. ook met johnny flynn, ik weet niet of je die kent? nu luister ik het echt nooit meer, heel erg zonde want het is nog steeds echt heel leuk.

 8. loen

  ah wat tof! :) jaa ikzelf woon in arnhem, dus doornroosje is ideaal. wij hebben wel luxor, maar daar komen niet zo heel leuke artiesten. soms. ah oke, mijn laatste x was in augustus, naar yeasayer :) liefs.

 9. lies

  ik heb het ook gekeken :) ik hou echt van die band. had ze ook gezien op pukkelpop afgelopen jaar. wist niet dat ze in nijmegen waren geweest, omg :/
  en je inspiratie foto’s zoals altijd mooi. en omg die dingetjes die je gebakken had zijn echt schattig <3
  ik heb het vast al eens gezegd, maar je blog is echt heel leuk :)

 10. Jantine

  Noah and the whale @ Doonroosje? I was there too! :)
  Je hebt echt leuke dingetjes gepost de afgelopen tijd, waarom heb ik je niet in mijn blogroll staan??
  xxxx

Geef een reactie