Photography: sneak preview!

Yesterday I picked up my new photos. This roll of film has been stuck in my camera for a long time! A lot of the photos were shot in Maastricht, back in August! Anyways, I really like the photos. I wanted to scan them but apparently my dad’s scanner sucks big time. So this is just a sneak preview with crappy scan quality. I’ll scan them with my mom’s scanner next week and then upload them on flickr. So there’s more to come, but this is just a preview. Don’t mind the bad quality and dark colors, that’s because of the sanner. What do you think?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

  1. Lisa

    Fijne foto’s! Met wat voor camera is dit geschoten? Ik neem aan dat dit geen wegwerp-foto’s zijn haha.

  2. Mirthe

    Neee, dat heb ik helaas echt te laat gezien. Maar ik ga er vast nog een keertje heen dus dat komt wel goed :) Een vriendin van mij studeert er nu een tijdje dus ik zal haar wel even die tip geven!

Geef een reactie