Swimming pool
(source: whi and flickr)

Altijd rond deze tijd van het jaar begint het weer te kriebelen. Hoe lang was het ook alweer geleden dat ik een verfrissende duik in een zwembad nam? Toch wel weer een halfjaar geleden.. Ik hou van zwemmen. Als kind heb ik zelfs bij de zwemclub gezeten! Borstcrawl, rugslag, vlinderslag.. ik heb er zelfs medailles mee gewonnen. Maar vlak voor het echte wedstrijdzwemmen ben ik er mee gekapt. Want ik zwem vooral voor de lol. Toevallig begon m’n vriend er laatst ook al over, dus ik besloot eens op zoek te gaan naar bikini’s zodat ik binnenkort in ieder geval eens een binnenzwembad kan bezoeken. Omdat ik lui ben en er niet te veel geld aan wil besteden heb ik deze bij H&M besteld:

Een relatief saai model, maar dan weet ik tenminste zeker dat alles op z’n plek blijft in de wild waterbaan. En voor de mooi nog deze:

Met een bijpassend broekje. En nu maar hopen dat we ook zo snel mogelijk weer buiten kunnen zwemmen!

Translation: I really like to swim. At this time of the year I always start wondering when I last swum. So I decided to buy two new bikinis and to visit a swimming pool very soon!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Jantine

  Ik hou eigenlijk niet zo van zwemmen maar als ik er aan denk vind ik het altijd wel leuk en dan wil ik het doen.
  Dankjewel, ik vind vogels ook wel mooi met al die kleine veertjes enzo, maar ze moeten niet te dichtbij komen haha ;)
  xxx

 2. Ik ben helemaal niet zo’n waterrat… Maar nieuwe bikini’s scoren is altijd leuk! :)

  Nog bedankt voor je oplettendheid. Ik heb het meteen overal aangepast, oei. Kan niet zo goed tegen spelfoutjes ;)

 3. Mirthe

  ahhh die laatste is mooi. ik ben echt toe aan een nieuwe bikini want ik ga over twee weekjes weg (hoop ik, haha:P) en ik gebruik nu thuis ook alleen maar lelijke bikinis dus dat ik niet zo nice. ik denk dat ik maar eens die laatste probeer te vinden in de winkel, als ze er al zijn…

 4. K.J.

  Die zwarte bikini heb ik ook, in het donker grijs. Inderdaad een redelijk saai modelletje maar ik heb hem de afgelopen maand redelijk vaak aangehad tijdens mijn vakantie en ik moet zeggen: hij zit super lekker! En alles blijft inderdaad netjes op zijn plek zitten. Hij zorgt ook voor een mooi decolleté, ook niet vervelend:)

Geef een reactie