Let’s go outside

(src: 1, 2, 3, 4, 5)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. MONi

  Those pictures look fantastic. I want to go outside and enjoy the sun take some pictures but it’s still winter!!

 2. Mirthe

  Ah, echt geweldige foto’s!
  Ik ben gewoon met m’n ouders geweest. En ja! Ik dacht, oh, dat doe ik wel even, maar het viel zwaar tegen :P Maar het was het wel waard, haha.

 3. Mirthe

  Ooooh jij bent er ook geweest:D Wat vet:D Neeeeee, die ‘treden’ zijn eng, en ezeltjes zijn nog enger. Brrrr. Bij mij was het rond de 25 graden denk ik in Petra. We zaten in een hotel in Aqaba en daar was het rond de 28 graden. Ik heb niet in de woestijn geslapen want dat was rond deze tijd van het jaar te koud dus dat boden ze niet aan :( En Dode Zee heb ik ook niet gedaan want daar waren we al geweest toen we naar Israël gingen en het scheen er nu ook veel kouder te zijn.
  Wanneer ben jij er geweest?:D
  Er hadden trouwens best wel veel mensen de reis geannuleerd maar er was – gelukkig – helemaal niets van opstand ofzo, terwijl de koning echt in de baai van ons hotel lag met z’n privéjacht :P

Geef een reactie