Looking for a new home?

Mijn vader is op zoek naar een nieuw huis. Hij heeft er een paar op het oog, waaronder eentje zelfs met een zwembad in de tuin! Ik ben erg benieuwd natuurlijk wat het uiteindelijk zal worden, ondertussen kijk ik ook met hem mee. Huizen kijken op funda.nl vind ik heerlijk om te doen wanneer ik me een beetje verveel. En dan vooral die peperdure villa’s in binnen- én buitenland! Kijk mee naar een paar huizen die ik voor jullie op funda.nl spotte..

Dit prachtige landgoed gelegen in Uzès, Frankrijk (vlakbij Nîmes en Avignon) met mooie badkamers en een mysterieuze kelder is op de markt voor maar slechts 2,6 miljoen euro. De foto’s lijken bijna uit een tijdschrift te komen, vooral de foto’s die buiten zijn gemaakt. Misschien wel een perfecte trouwlocatie! Voor meer foto’s en informatie over dit landgoed: klik!

Iets dichterbij (gelegen in Nederland) en een stuk moderner: deze villa! Hij is erg zwart wit, maar dat is natuurlijk een kwestie van stijl. Wel bezit het een heuse sauna (heerlijk!) en de maisonette op de laatste foto lijkt me super als kamer! Boven slapen, en onder studeren. Het is iets duurder, namelijk €2.650.000. Mocht je serieus geinteresseerd zijn heb je geluk: 19 maart is er open huis. Voor meer informatie en foto’s: klik!
En dan dit pand aande Keizersgracht in Amsterdam. Prijs: €3.750.000. Zou dat inclusief het absurde interieur zijn? Ik vraag me af wie daar woont, en waar deze aparte smaak qua interieur vandaan komt. Het lijkt of iemand 300 jaar geleden de deur achter zich dicht heeft gedaan en sindsdien niet meer is teruggekomen. Op de Van Dale woordenboeken die er vrij nieuw uitzien is er niks moderns te vinden. Zelfs geen pen! Nee, men gebruikt nog een veer om brieven te schrijven. Voor meer foto’s van dit monumentale pand: klik!
Translation: I really like checking out real estate websites when I’m bored. Especially the very expensive and/or old houses really interest me. I love to see the interior and the gardens. I picked out 3 houses for you.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Machteld

    Het tweede huis is echt heel mooi! Maar ohgod, het derde huis! Ik moest even slikken toen ik de eerste foto van het derde huis zag haha! Leuke blog xoxo

  2. T

    wow het eerste huis! vooral die tafel

  3. Zo dan! dat derde huis zou ik zeker geen nee tegen zeggen, zelfs met het bizarre interieur!

Geef een reactie