Refrigerator Poetry


Gisteren kreeg ik van mijn vader een cadeautje: Koelkast Poëzie! Gewoon, zomaar. Ik had het eigenlijk al voor kerst gevraagd, maar hij kon het nergens vinden. En toen afgelopen week, liep hij er opeens tegenaan. Het is wel de kinderversie, maar dat maakt niet uit. Hij is alsnog heel leuk en totaal niet kinderachtig. Alleen jammer dat ik laatst mijn magneetbord aan mijn vriend heb meegegeven, voor zijn nieuwe kamer (de muren waren nog zo leeg) omdat ik hem toch niet gebruikte.. (en onze koelkast is ingebouwd, dus daar blijven ze niet aan plakken!) Ik vind ze echt ontzettend leuk, ik wil ook graag nog even een nieuw magneetbord regelen. Het is leuk om te doen als je je verveelt of wanneer je niet meer helemaal nuchter bent (en dan de volgende ochtend kijken welke gedichten je gecreëerd hebt). Klik hier om het zelf (digitaal) ook eens uit te proberen.
Translation: Yesterday my dad had a little surprise for me: refrigerator poetry! These are little magnets with words on it, so you can create your own little poems. Unfortunately I just gave away my memo board to my boyfriend and we have a built-in refrigerator so they won’t stick to the refrigerator.. But I really like them so I guess I have to buy a new memoboard! Click here if you want to try it.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Dit deden we op de muziekschool ook eens in het vak repertoirestudie (ik studeerde voordracht in de richting woord), was zoooo leuk! Zou het nog ergens verkrijgbaar zijn?

Geef een reactie