Tagged: 14 things in 7 days

Ik ben getagged door Frederika van A Sea of Light om een lijstje van 14 dingen te maken, die moeten worden uitgevoerd in 7 dagen. Ik wilde eerst tot de vakantie wachten, maar dat duurt me te lang (1,5 week) dus dan maar een nieuw lijstje. Wel met een beetje haalbare dingen om het leuk te houden!

 1. Een lekkere taart bakken. Of cupcakes. (het werd een boterkoek)
 2. Een nieuw recept met foto’s posten (en dus zelf uitproberen!).
 3. Kaartjes sturen.
 4. Minstens 10 baantjes zwemmen (ik ga vanaf morgen proberen om wekelijks te gaan zwemmen).
 5. Een haiku uitzoeken voor m’n tekenopdracht (als je een leuke weet, laat het me weten!).
 6. 3 gangen menu voor vriendje koken.
 7. Erop uit om foto’s te maken met m’n Canon.
 8. Kledingkast uitruimen en spullen op Marktplaats zetten.
 9. Kamer opruimen.
 10. Nieuwe DIY’s bedenken (misschien een leuk jurkje/rokje? en dan uitvoeren in de vakantie ;)).
 11. Vriendin E. bellen en uitnodigen om samen te koken. Heb haar al te lang niet meer gesproken!
 12. Achterstallig schoolwerk bijwerken.
 13. Lekker relaxed in bad gaan (neem de tijd er nooit voor).
 14. Ronde dansje in m’n nakie doen, gewoon omdat het kan.
Oke, een beetje een simpele lijst. Ik speel zelfs een beetje vals want punt 8 heb ik vandaag al gedaan (klik hier voor mijn marktplaats!). Kan ik die alvast doorstrepen. Bij elke uitgevoerde opdracht zal ik die ook doorstrepen!

Bij dezen tag ik Jantine, Leonie, en Japke. Kijk maar of jullie zin hebben om ook een lijstje te maken!

Translation: I got tagged by Frederika! So here is my list of 14 things to do in 7 days.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Yonne

  Bloglovin vond dat people that liked mijn weblog ook jouw ´weblog leuk vonden. Ook al slaat dat nergens op (er staat niet veel op mijn weblog en ik heb ‘m pas net aangemeld), vind ik je weblog wel leuk. Fijne opdrachten trouwens, veel plezier ermee. (en heel toevallig heb ik haiku’s op mijn weblog staan, maar die zijn in het zweeds)

 2. MONi

  Okay I’m german so I think I might have understood a little:
  1. make a cake?
  2. to post a new recipe? And then try it?
  3. don’t know…
  4. at least swim 10 paves?
  5. ?
  6. to cook a 3 course menu for friends!
  7. something with taking pictures with a canon?
  8.?
  9. clean up your room?
  10. something with DIY?
  11. to cook with friend E. because you haven’t seen her in a long time?
  12. something with school?
  13. to relax!
  14. oh my god I’ve no idea!

  Am I right with the stuff I’ve translated? Yeah I don’t have anything else to do ;)
  x
  MONi

 3. loen

  awh dit vind ik heel leuk! :) ik vanavond een lijstje maken! :)

 4. hahahaha @Moni you did a really good job! 3= send postcards. I actually did that today so I can take that off the list. 5= i need to find a haiku (= some kind of (japanese) poem) for my art project at school. 6= not for friends but for my boyfriend ;) 8= is about putting things on a dutch ebay-kind of website and 14 hahaha is dancing naked around the room just because I want to :p

 5. MONi

  I knew it was something with naked! A very good german thank you ;D

 6. lies

  ahhh wat ben ik erg, dat ik nu pas reageer. vind jouw idee voor vreemde gasten heel leuk! die heb ik trouwens ook gekozen, twijfelde eerst ook nog over orphelia maar ben daar toch maar vanaf gestapt. ik zit ook nog vooral te brainstormen, maar ga waarschijnlijk iets met kleding etc doen, collectie ontwerpen oid. maar ik moet nog kijken hoe ik dat uit kan werken.

  je hebt weer hele leuke dingen gepost, ik heb ook echt een liefde voor keukens haha ook al kook ik zelf nooit.

 7. Boven het anjelierenpark
  fladdert een witte vlinder.
  Wiens ziel zou het zijn?
  – Masoaka Shiki

  Een mooie, geen leuke, sorry. ;)
  Leuke post.

Geef een reactie