You need everyone’s eyes just to feel seen

Een begin voor mijn praktijk opdracht voor eindexamen tekenen. Ik weet nog niet wat ik precies wil, maar ik moet het hele proces beschrijven, dus ook de dingen waar ik misschien later helemaal niks mee doe. Ik vind ze wel creepy haha. En nog zo’n super mooie vrouw: Natalie Portman (eerste 2).

Translation: this is for a school assignment, for my final (practical) exams in art. By the way, I love Natalie Portman. She´s so beautiful.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Jantine

  Ja heerlijk hè dat die opdrachten zo vaag zijn :p
  Maar ik vind je idee echt super! Met die kijkdoos en het idee van dat alles een masker is. Want dat is toch eigenlijk ook zo? Het uiterlijk zegt absoluut niet hoe het innerlijk is.
  Weet jij eigenlijk al (nouja al?:p) wat je wil studeren? :)

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet zo veel zin heb gehad om het jurkje af te werken (ben ik altijd heel lui in) maar als ik hem af heb maak ik zeker een aanfoto! :)
  xxx

 2. lies

  ahh, jij doet ook eindexamen op vwo toch? welke opdracht heb je gekozen? vreemde gasten? ik vond ze allemaal echt raaaar!

  en je koelkast magneetjes zijn schattig :)

 3. Fredrika

  Aww that was so sweet what you wrote in the comment!
  And I recognize it so much -I was saying similar things to Guido before we got together xb
  We’ve been together about 4 and a half months! And no, he’s not Indonesian btw, he’s originally from Chile but his family’s mostly Spanish!

 4. Fauve

  Hee leuke blog zeg! Hihi, grappig die foto’s. Liefs

 5. japke

  heel creatief! alleen misschien is de gedachte erachter nog beter dan de foto’s alleen? ik krijg er in iedergeval de kriebels van…

Geef een reactie