A lovely day

Ze hebben het Zuiden toch wel de beste week (namelijk de laatste) van de voorjaarsvakantie gegeven! Wat een mooi weer was het afgelopen dagen! Ik besloot gelijk maar eens een nieuwe zonnebril aan te schaffen. Mijn ouder zonnebril is van de Zipper en inmiddels alweer 2 jaar oud. De nieuwe vond ik bij de H&M!

Links is oud, rechts is nieuw. Hij is nog steeds te koop en hij kost maar €7,95. Verder moest ik nog even de stad in om de laatste dingetjes voor mijn vriend zijn cadeau te kopen. Morgen is hij jarig, en ik vind zelf dat hij een superleuk cadeau krijgt haha! Foto’s komen later, het zou toch wel jammer zijn als hij stiekem op mijn blog kijkt en dan zijn cadeau al weet.. Wat hij wél mag weten is dat ik in de stad 2 hele leuke boeken tegen kwam die ik graag zou willen hebben! Dus vriendjelief, als je dit leest.. ;) Ik maakte snel een foto met mijn telefoon zodat ik het zou onthouden:
Mocht je het niet kunnen lezen, het zijn de boeken ‘De wereld in 27 vakantiedagen’ van Johannes Keuning en ‘Overige bestemmingen, 20 verrassende weekendtrips’ van Renate van der Bas. Allebei reisboeken, met ontzettend leuke en originele tips! Vooral het rechter boek is misschien handig, zo kan ik bepalen waar ik met mijn verjaardag heenga..
Want ondanks jullie tips (dank daarvoor!) ben ik er nog steeds niet uit. Ik neig nog steeds naar Parijs, daar ben ik nog nooit geweest (ik kan het me in ieder geval niet heugen) en het lijkt me ontzettend leuk. Maar aan de andere kant kom ik daar misschien nog wel vaker, en moet ik nu voor iets spectaculairders gaan..

Translation: The weather is really nice (for this time of the year), so I decided to buy a new pair of sunglasses. I really liked my old pair of sunglasses but It was a bit broke so I had to buy a new one, but as you can see, they are very similar! While shopping I came across these books about traveling and they’re definitely on my wishlist!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Marlou

  O, wat een geweldige boeken! ik schrijf ze ook gelijk op mijn verlanglijst :).

  Over Parijs: ik zal binnenkort een post erover schrijven! het is in elk geval een super leuke stad, maar zoals je zelf al zegt – zoveel steden zijn leuk.

  En die foto’s van Groningen zijn gemaakt met een gewone (half 18-55, half 50mm) lens! en een website genaamd tiltshiftmaker.com ;)

 2. Anneke

  De wereld in 27 vakantiedagen is echt een heel leuk boekje! Heb een hoop nieuwe bestemmingen op m’n lijstje gezet daardoor haha

 3. Fijne zonnebrillen! Heb zelf het H&Metje ook, in het zwart. Ben zeer blij dat het eindelijk zonnebrillenweer begint te worden!

 4. Fauve

  Supermooie zonnebril! Ik neem morgen meteen een kijkje in de H&M ;)Parijs moet je echt eens zien! Ik kom net terug van Berlijn en mijn voorkeur gaat toch naar Parijs, die stad is ietsje gezelliger en fotogenieker :D Maar Berlijn is ook zeker de moeite waard hoor! Veel twijfelplezier :) liefs

Geef een reactie