Na maandagnacht slecht geslapen te hebben sleepte ik mezelf toch maar m’n bed uit om op tijd op school te zijn. Eenmaal daar aangekomen bleek de docente ziek te zijn… vervelend, maar ik had wel eindelijk tijd om het lokaal eens vast te leggen! Ik hou van ateliers en tekenlokalen. Lekker rommelig, veel materialen aanwezig en ook veel kunstwerken om je heen. Het ruikt er zelfs lekker! Hier een paar snapshots van mijn lokaal:

Translation: Some pictures of my art classroom. 

Gerelateerd

12 reacties op “Art classes

  1. Vet leuk, mooie foto’s!
    Haha ja er stond Jatine en er stond geen link naar m’n blog maar naar m’n (vrij levenloze) lookbook haha maar toch heel erg leuk :)
    Ennu, dankjewel. Ik zie haar er ook wel in maar toch kan het veel mooier hihi ;) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *