Beautyblog

Vandaag een keer eens iets anders: beauty! Ik heb er zowaar een nieuwe categorie voor moeten aanmaken. Ik ben niet echt een beautymens. Ik draag nauwelijks make-up, hooguit een beetje mascara (en heel soms eyeliner) maar doordat mijn wimpers van zichzelf al erg lang zijn valt dat niet eens op. Ik moet ook zeggen dat ik dat het mooist vindt: puur natuur. Met make-up op zie ik er vaak gek uit haha. Maar het zonnetje scheen en ik had zin om geld uit te geven. En zo af en toe haal ik dan make-up.
Nou hou ik niet zo van de beautyblogs, ik vind af en toe een artikeltje of een testje wel leuk maar daar blijft het dan ook bij. De twee grootste (niet nader te noemen ;)) beautyblogsters van ons land vind ik zelfs een beetje tuttebellen, met regenboogoogschaduw en travestietenwenkbrauwen. Maar om nou zelf eens te weten hoe dat voelt, zo’n beautyblog hebben, besloot ik een ‘beauty’ artikel te maken! Wat ik vandaag kocht:

Translation: I normally don’t really like beautyblogs and I also don’t wear a lot of make-up. But today I felt like buying some make-up and I thought it would be funny to do a beautypost for a change :)Ik kocht (v.l.n.r.) een ‘eyeshadow brush’ van catrice (€3.79), een nagellak van NYC (€2.29), een oogschaduw (€2.97) en een lipgloss van Catrice (€2.29). Eigenlijk houd ik helemaal niet zo van roze, maar toevallig was vandaag alles roze. Ik heb al een kwast, maar die ligt bij mijn vader (waar ik nu dus niet ben), dus ik kocht eventjes nog een kwastje voor erbij.

Een swatch:
Mijn lippen naturel:

Mijn lippen met de lipgloss:

Het is de kleur 040 ‘Hello Darling!’ Er zit niet echt veel verschil tussen de lipfoto’s haha! Erg veel kleur geeft hij dan ook niet af, hij glanst wel veel en hij plakt best wel erg. Zelf vind ik dit niet fijn dus veeg ik het altijd een beetje weg, totdat het minder plakt. Verder ruikt hij wel lekker, naar vanille! Hij smeert goed en prikt verder niet. Prima lipgloss, ben benieuwd wat m’n vriend er van vindt haha.
Kleur 110 Gilbert’s Grapefruit. Zoals je op de swatch ziet is hij niet super gepigmenteerd, maar voor mij (en voor deze prijs) is dat voldoende. Ik vind het een mooi kleurtje, niet overdreven glimmerig en hij staat mooi bij mijn groene ogen. Wel vind ik hem in het echt een stuk lichter! Ik voel me wel een beetje overdreven schattig met zo’n roze kleur op m’n ogen.. nog even wennen haha.
Waar ik dan wel weer wat meer van in huis heb: nagellak! Ook maar hooguit tien potjes, maar toch. Zoals ik al zei ben ik eigenlijk niet van het roze, maar deze barbie kleur is echt super leuk! Hij brengt makkelijk aan, dekt in 2 laagjes perfect. Er zit ook vrij veel in, 9.7 ml. Volgens het potje is het een ‘quick dry’, dat valt wel mee. Er zitten kleine glittertjes in, maar hij is niet overdreven glanzend. Het is overigens de kleur 242 Uptown.

Zo. En nu heb ik weer genoeg aandacht besteed aan beauty voor de komende tijd ;) Dragen jullie veel make-up?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Moniek

  haha best leuk zo’n beautypostje een keer! ik vind zo natuurlijk mogelijk ook altijd heel mooi, alleen met uitgaan is het soms wel leuk om je wat meer op te maken, want dan zie je er direct zo verzorgt uit vind ik altijd!
  maar anyway, de kleur van de nagellak is heeeel schattig haha! ik ben de laatste tijd ook helemaal into de ‘schattige’ dingen haha, al vind ik het eigenlijk niet zo bij mezelf passen(a) xx

 2. DeeD

  Leuke spulletjes heb je gekocht!

  enne heb je zin om binnekort nog een beautyblog te schrijven?
  Want….congrats! je hebt de colorchanging lipgloss van Essence gewonnen! Stuur ff een mailtje naar deed.blog@ hotmail.com met je naam en adres. Dan stuur ik de lipgloss zo snel mogelijk jouw kant op!

  groetjes DeeD.web-log.nl

Geef een reactie