Give Away: Vintage stamps Notebook

Zoals beloofd, hier de give away! Wat valt er te winnen? Het gepimpte notitieboekje van mijn vorige post. Het enige wat je moet doen is mij volgen via Bloglovin en/of Google Friendconnect. Daarnaast moet je gewoon een actieve volger zijn, dus af en toe reacties achter laten etc. Ik geef liever iets weg aan iemand die mijn blog echt leuk vindt, ipv iemand die zich een keer aanmeldt en vervolgens niet meer naar mijn blog omkijkt. De winnaar pik ik eind maart! Laat weten of je meedoet in de reacties, plaats dan gelijk je mail (of link van je blog als ik je via daar kan contacteren) zodat ik weet wie ik in de gaten moet houden ;)

Translation: As promised, here is my second give away! What’s there to win? The notebook I ‘pimped’ in my previous post. All you have to do is follow me on Bloglovin and/or Google Friendconnect. You also have to be an active follower, so check by now and then and leave messages! I rather give it to someone who actually likes my blog, instead of someone who just participates to this give away and then never comes back. I’ll pick a winner at the end of this month. Leave a comment with your email (or the url of your blog if I can contact you via that way) if you want to participate!

You can win the notebook on the right. If you don’t win, or can’t wait until the end of march, check this post to learn how to make this notebook yourself.


Give away is closed, a winner was picked.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Leuk, ik zei gister al dat ik g=jem zo schattig vond :) kan gewoon via mijn bl9og contact opgenomen worden, mocht ik de gelukkige zijn ;)

 2. Marlies

  Ik doe ook mee! Ik volg je al via bloglovin. Maar google friend connect zie ik niet staan op je blog?

  mijn e-mail: swingthenightaway.blogspot.com

 3. T

  ok im in, omdat ik van notebooks hou en in mijn hoofd al heb volgeschreven :P

  ik pimp mijn stage/trip notebooks altijd met bus/trein/metro kaartjes of andere papiertjes die ik in mijn tas vind.

 4. Sarah

  Zalig! Heel mooi! Ik zou het graag winnen :) M’n emailadres staat op m’n blog. Kus!

 5. japke

  wat een leuk idee!! alleen nu zeg ik als perfectionist: nog even zo’n plastic folietje eroverheen plakken ;)

 6. Goesting

  Dat is inderdaad beter vol te houden dan een echt dagboek. Jouw Notebook zou een mooie kaft zijn voor mij inspiratie-dagboek ;).

 7. Moniek

  hej dat is superleuk zeg! ik moet zeggen dat ik voor de 1e keer op je blog kijk, ben hier terecht gekomen via je tumblr. Anyway, ik volg je vanaf nu (: xx

 8. Mirthe

  Ooooohhhhh ik wil heeeeeeeeel graag winnen:D Echt een gewelllllldig boekje.

Geef een reactie