I ♥ baking

make gif

Yep, that’s right! Ik hou van bakken! In dit nieuwe jaar heb ik al 2 appeltaarten, 1 applecrumble, 1 monchou taart, heel veel cupcakes, een boterkoek en een cake gebakken. Op de laatste foto zie je mijn eerste bakken-zonder-pakjes creatie: blueberry cupcakes. Helaas smaken ze meer naar brood dan naar een cupcake (hoewel er erg veel suiker + vanillesuiker erin hadden gedaan) maar dat maakt niet uit. Wat bakken jullie het liefst? Want ik heb het idee dat ik inmiddels alles wel een beetje uitgeprobeerd heb.. help?

Translation: I love to bake things! But I feel like I already tried everything (which is obvisiously not true) so tell me, what’s your favorite recipe? I might get inspired by you :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Jantine

  Yum! hier maak ik iedere week wel een aantal keer iets van feeëncupcakes of een cake waar je alleen maar melk bij hoeft te doen hihi ;)
  Ooo trouwens we hebben laatst een heeeeele lekkere taart gemaakt, ik ga even het recept voor je opzoeken! x

 2. japke

  yummm! ziet er heerlijk uit! ik ga binnenkort ook maar eens een cake maken :).
  ik bak ook vaak broden (focaccia’s of broden met vruchten), havermoutkoekjes of pindakaaskoekjes, cake met rozijnen, wortelcake, chocolade koekjes, marmercake. maar ik heb dan ook twee kookboekjes voor mijn verjaardag gehad met in de ene 500 recepten voor cupcakes en in de andere 500 recepten voor koekjes ;).

 3. Goesting

  Ik had vroeger altijd ‘bakperiodes’, periodes waarin ik niets anders deed dan vlaaien, belgisch woord denk ik, en cake’s bakken :). Vlaaien zijn heel makkelijk te maken trouwens! Gewoon een biscuit maken, in een vorm gieten en na het bakken er pudding en aardbeien of ander fruit opleggen. Heel makkelijk én lekker!
  (leuke blog btw)

 4. Lana.

  Oeh ik vind bake posts altijd zo leuk, want het ziet er allemaal zo lekker uit haha! En ik wil zelf ook nog een keer cupcakes of iets anders gaan bakken, maar het komt er elke keer niet van!

 5. Anne

  Ziet er inderdaad heerlijk uit, zelf ook gelijk zin om te bakken! Maar ik kan je niet helpen aan recepten, want ik gebruik altijd pakjes.

 6. Lynn

  Lekker! Ik maak ook altijd blueberry cupcakes. Waren je verhoudingen wel goed? 1 deel bloem, 1 deel suiker, 1 deel boter en 1 deel ei? Dan krijg je een goed beslag! X.

 7. Lynn

  Bedankt voor je comment! Ja klopt cakebeslag bestaat altijd uit 4 gelijke delen.
  Dankje! Ja heb het ook erg naar mn zin op deze studie, heb hiervoor op de hotelschool gezeten, en vond dit wel een mooie aansluiting. :) wat doe jij? X

 8. Jess

  Ik vind koken en bakken ook echt heerlijk :) Misschien kun je eens chocoladetaart proberen of een kokostaart of een baksel met mango’s, bananen of aardbeien ofzo. ik roep maar wat hoor…Als je recepten wilt, laat maar ff weten :)X

Geef een reactie