Living the good life

Vandaag is alweer zo’n mooie dag! De Lente heeft het goed begrepen, zo moet het! Vanochtend moest ik die tekenopdracht inleveren. Docent was vorige week ziek dus ik had gelukkig een weekje extra. Uiteindelijk is het dit geworden. Niet zo heel bijzonder, maar de docent was er wel erg blij mee. Ze vond dat ik een goed proces (alle voorstudies en schetsen) had, en riep gelijk de rest van de klas erbij om te komen kijken, onder het mom van ‘zo moet het’.
Toen ik thuis kwam besloot ik dat ik dat (en het mooie weer) moest vieren met een monchoutaart. Die staat inmiddels in de koelkast op te stijven, zodat ik hem straks kan ‘beplakken’ met aardbeien. In de tussentijd heb ik zomerse foto’s gemaakt!

Ik heb gisterenochtend mijn nagels in een zalmkleurtje gelakt, vond ik wel zo vrolijk. Die kippen zijn trouwens niet van ons, die lopen af en toe gewoon door de tuin heen! 
Daarna heb ik nog in m’n bikini op het dakterras gelegen, zonder wind is het echt heerlijk en zelfs best heet. Toen de zon een beetje achter de wolken verdween maakte ik nog een simpele salade voor mezelf. Ik hou van eten, en net zoveel van groenvoer als van chips!
Salade met rucola, komkommer, tomaatjes en feta. Simpel, maar errrug lekker. En dan is het nu weer tijd voor school ;)

Translation: and again, the weather was really nice today! I took some photos and made a little but delicious salad for myself :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. B

  Eten is heerlijk. En het weer ook! Op mijn dak is het ook lekker warm, I love it.

 2. Goesting

  Leuke foto’s! Het was inderdaad heel warm vandaag, hmmmm.. genieten :).

 3. Jantine

  Jaaa, het is hier heerlijk weer :)
  Dankjewel nog voor je felicitatie!
  Je hebt weer leuke dingetjes geplaatst de laatste dagen!

 4. Lana.

  Goedgekozen titel :)! En zal wel heel fijn voelen als een leraar zegt ‘zo moet het’.
  Leuke, zomerse foto’s ook! En ik wou dat wij een dakterras, heerlijk met dit weer.

 5. Rosie

  Het eindresultaat van je opdracht ziet er echt goed uit :)
  Ik vroeg me af met welk fototoestel je de foto’s hebt gemaakt, ik hou van de kleuren =)Heb thuis ook nog een analoge canonet 28 liggen, maar de foto’s zijn digitaal gemaakt veronderstel ik?

  Rosie

 6. @rosie deze foto’s zijn met mn telefoon gemaakt haha! ik heb een heel gave app: Vignette. Die is volgens mij alleen voor andriod, maar voor iphones heb je iets soortgelijks: hipstamatic.

  deze foto’s zijn gemaakt op de stand toy camera > leaky

 7. Lynn

  Mooie foto’s! En de salade ziet er yummy uit :). X

 8. Fauve

  Oh wauw proficiat, het is ook erg mooi geworden vind ik! En wat een leuke foto’s, leve de lente :) Liefs

 9. Lijkt me een zeer fijne dag! Het is een mooie tekening geworden en prachtige foto’s! Plus ik ben jaloers op al dat lekkere eten. :)

Geef een reactie