Marenthe

Bij de naam Marenthe gaat er wellicht geen belletje rinkelen, maar misschien bij dit plaatje wel. Ja, dat waren die leuke tekeningetjes uit het Elle Girl magazine, bij de horoscoop. Die zijn getekend door Marenthe. Marenthe is namelijk een illustratrice, en een hele goede. Tegenwoordig werkt ze onder andere voor de bladen Happinez en Flow, en in die laatste heeft ze een eigen rubriek. Eigenlijk een pagina vol inspiratie. Bekijk ze eens goed, en doe er iets mee! Voor meer leuke tekeningetjes en informatie, kijk op de site van Marenthe, http://marenthe.blogspot.com.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

  1. Sarah

    Cool!
    De tekeningen doen me ook denken aan de jeugdboekenserie ‘Hoe overleef ik..’. Die las ik altijd in m’n puberteit, haha :)

    Kus,
    Sarah

Geef een reactie