New things

Ik dook vandaag eventjes de stad in om wat te shoppen. Het rokje had ik eigenlijk ook al besteld, maar ik twijfelde over de maat. In de winkel hing een maat groter dan ik besteld heb maar deze zit eigenlijk beter, dus ik heb hem maar meegenomen! Witte en zwarte hemdjes waren samen 5 euro bij only, verder een neon roze nagellak van H&M (hij is wel érg fel, ik had niet door dat het neon was dus misschien moet ik maar een matte top coat kopen) en een canvas tasje met textiel verf voor een DIY projectje dat ik binnenkort zal plaatsen!

Daaronder mijn H&M bestelling die deze week binnenkomt. Ben heel erg benieuwd naar de shorts en het hoedje. Ik hoop ook dat de bikini past. De ‘haaientand’ vind ik niet zo mooi, die haal ik er denk ik af.

Translation: Things I bought today and my order at H&M. I bought the canvas bag and fabric paint for a little DIY project. Check back later for a post about it!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Jantine

  Dat is zo’n leuk hoedje! Ik wilde hem ook, maar mijn hoofd was te klein.

 2. Anne

  Hele leuke spulletjes! Die bikini lijkt me super leuk, vooral zonder haaientand!

 3. Moniek

  aah die bh is zo mooi! net zoals die bikini trouwens, ik heb ‘m ook besteld in paars:)

 4. DeeD

  leuke spulletjes meid!! veel plezier ermee!
  Een matte topcoat is zoieso erg handig, dus ik zou er een halen, die van Essence kost minder dan 2 euro!

  groetjes
  DeeD.web-log.nl

 5. Lana.

  Leuke dingetjes heb je gekocht :). Je hoedje en rokje van de Hennes zijn leuk.
  En ik heb ook zin om de stad in te duiken voor some shopping nu haha!

 6. Britt

  Oeh leuke dingetjes! Ik heb ook zin om te winkelen maar ik moet mijn geld bewaren voor het eind van de maand hihi. Dan ga ik massive shoppen! :)

 7. lies

  ik heb het niet allemaal onthouden van wat ik suuupertof vond en wat gewoon tof, maar jouw blog kijken na een week of 2 is echt zo heerlijk!
  trouwens dit nog wel even, jullie tekenlokaal is echt geweeeeldig! onze is veel netter :[

Geef een reactie