Outfit

Ik post normaal geen outfitposts (het lukt me nooit om goede foto’s te maken) maar vandaag had ik er opeens zin in. Zie hier, slechte kwaliteit webcam foto’s, in elkaar gepropt tot een gifje! Helaas is de kwaliteit nogal slecht, weet iemand misschien een betere site dan gickr.com? Vroegâh gebruikte ik altijd Animationshop, maar dat heb ik helaas niet meer op mijn computer. Oh, ik draag trouwens m’n nieuwe rokje van H&M, ik vind hem geweldig!! Naar school had ik nog een vestje mee.

Translation: I normally don’t do outfit posts, but today I just felt like doing one! I’m wearing my new skirt and I’m absolutely in love with it. I’m gonna try to make a skirt like this (but with other fabrics) myself. Well enjoy it, it’s just a stupid gif, unfourtunately the quality is very poor. Does anyone knows a better gifmaker site than gickr.com?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. DeeD

  leuke outfit! vind je schoenen en je rokje erg leuk!

  groetjes
  DeeD.web-log.nl

 2. Marlies

  Wat leuk om een keer je gezicht te zien. Had niet echt een voorstelling van jou in gedachten. Leuke outfit!

 3. Jantine

  Leukleuk :)
  Het is een kooikerhondje :D
  En dankjewel, gaat wel lukken! x

 4. Lana.

  Gifjes blijven leuk om te maken :). Ik deed het eerst ook altijd met Gickr, maar via Jantine ben ik op Animationshop gestuit. Heb het gewoon gedownload en het werkt prima :)!

 5. Fredrika

  Sorry for a slow reply, I haven’t been home much lately.. :S
  Loove your skirt! Where did you buy it?
  And I made my giveaway international so if you still want to join then you’ll find it on my blog ^^
  xx

 6. Fredrika

  Gosh I’m so stupid… I ask where your skirt is from and then one second after posting my comment I scroll down and I see it. Oops! ^^
  Btw you should keep doing outfit posts! :D

Geef een reactie