Presents

Ik had het beloofd, foto’s van het cadeau wat ik mijn vriend heb gegeven.. niet zo heel bijzonder, maar toch leuk, en hij was er heel blij mee. Missie geslaagd, en nu hoef ik me voorlopig niet druk te maken over een cadeau voor hem (blijft moeilijk haha).

As promised: I’ll show you what I gave my boyfriend for his birthday.

Zo zag het er dus ingepakt uit.. vrij groot dus. Maar wat zat erin?Een wokpan! Zelfgebakken cupcakes! En een snoephorloge.. haha. Een wokpan zodat hij binnenkort hopelijk net zo lekker Indisch kan koken als zijn moeder, en dat dan ook vooral voor mij doet. Cupcakes omdat hij die heel lekker vindt en ik het leuk vindt om ze te maken, en het horloge geldt dus als een tegoedbon. Dan kan hij zelf uitzoeken wat hij mooi vindt, en weet ik zeker dat hij er blij mee is. Dit horloge is overigens alweer op mysterieuze wijze verdwenen.. ;)

Niet zo’n boeiende post, maar toch. Nu ga ik even alle andere blogs checken, en daarna fml‘s lezen op m’n telefoon tot ik in slaap val. Truste!

Translation: I gave him a wok pan, filled with self made cupcakes (he loves them) and a candy watch which counts as a ‘voucher’ for the real deal ;)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Jantine

  Thanks voor je tip! Himym kijkt mijn broer geloof ik ook haha, ik zal er ook eens aan beginnen ;) Die site is ook wel ideaal lijkt me. Ik gebruik altijd letmewatchthis.com, ook echt ideaaal! x
  ps wat een lieve cadeautjes!

 2. Lana.

  Leuke cadeau’s en die cupcakes zien er lekker uit :)

 3. Moniek

  hahaha wat superschattig dat horloge! tof idee, kan hij ook mooi zelf uitzoeken wat hij mooi vind, ik vind dat ook altijd zo moeilijk om voor een ander zoiets te kopen!:p dus dit is een handige oplossing:)!

 4. Fredrika

  Aww that’s such a sweet present :D I never know what to give people… I love giving presents but I hate figuring out what to buy. Simply not creative enough ^^

  and to answer your comment, yeah it feels a bit strange hearing the voices of the people behind blogs :b but it makes them feel more real somehow.

 5. B

  Ziet er goed uit! Vind vooral het snoephorlog een heel tof idee :D
  Creatieve oplossing haha

Geef een reactie