Sun sun sun all over our bodies

Ik hou van lijstjes. Dus ook van verlanglijstjes. En er gaat nou eenmaal niets boven een echt, papieren, ‘analoog’ lijstje. En het weer is ook zeer geschikt om buiten te knippen en te plakken. Dus zie hier, een ‘echt’ verlanglijstje, voor komende lente. Want die begint morgen al!

Translation: I like making lists and there’s no such thing as a real, ‘analog’ list. The weather is really nice so I made this list while enjoying the weather in our backyard.

Klik voor vergroting!
Ik ga binnenkort maar eens naar de Accessorize want ik vind de zonnebril en de rugtas echt geweldig! De oranje nagellak heb ik stiekem al ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Tom

  This comment has been removed by the author.

 2. Goesting

  Leukleukleuk! Ik hou ook van knippen en plakken, heel rustgevend en leuk om het resultaat later nog eens te bekijken :).

 3. Mirthe

  Neeeee, ik heb helaas geen canon ae 1. ik wil er heeeeel graag een maar die op marktplaats staan zijn allemaal zo duur en dat heb ik er echt niet voor over. ik ben nu aan het kijken of ik ergens een olympus trip kan krijgen. dat moet wel voor iets van €12 gaan lukken dus dat lijkt me wel heel leuk :) maar tot dan moet ik het doen met m’n diana, een oude simpele analoge camera van vroeger en wegwerpjes.
  ik vind trouwens je wishlist fijnnnn. mijn wishlists zijn altijd onmogelijk dus dat is echt jammer.

 4. Moniek

  hahaha wat een leuke dingen allemaal! vooral het onderbroekje van asos is echt superschattig!:)

 5. B

  Ja leuke dingen! Vooral het onderbroekje en het rokje :D
  Helaas heb ik echt totaal geen geld dus is een wishlist voor mij vrij overbodig omdat ik er niets mee kan

 6. Lynn

  Hee, tnx voor de comment :)
  Ik heb mijn clubmaster vintage gekocht voor 30 euro dacht ik. En hetzelfde met de wayfarer, die was maar 20 zelfs! Ik zou gewoon marktplaats eerst afstruinen voordat je echt gaat investeren. Wel krijg je er een goed hoesje bij, dus kan die lekker in je tas rond slingeren ;) Succes X.

 7. naomi

  the fresh strawberries and vegetables look so refreshing right now! i just found your blog and am loving all of your photos.

Geef een reactie