Things

Nieuwe nagellakjes.
<3
Ook heel lief
jummie.

Dan nog een veelgestelde vraag: waar maak ik mijn foto’s mee? Nou voornamelijk met mijn telefoon. Voor de speciale effecten (zoals de rode gloed, m’n lievelingseffect) heb ik een app: Vignette. Het is geloof ik alleen voor Android, maar voor Iphone bezitters is er Hipstamatic. Hij is gratis (bij de betaalde versie kun je foto’s met een hogere resolutie maken) en heeft ontzettend veel functies.

A question I get a lot: with what camera do I take all these pictures? Well, most of them are taken with my mobile phone. I use this amazing app: Vignette. It’s free but it’s only for Android users (for Iphone users there is Hipstamatic). It has a lot of options and I use it a lot, I love it! It instantly gives your photo a analogue look/feeling.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

  1. Charlotte

    Wat een lieve foto’s! Ik ga het ook even downloaden, goede tip! :)

  2. Fauve

    Wat een leuk gedichtje, zelf geschreven? En die canon is echt mooi, zo’n cool ding kan alleen maar mooie foto’s maken :) liefs

Geef een reactie