DIY: Inspiration

Dingen zelf maken is leuk, vooral als het niet te moeilijk is. Zo bespaar je euro’s en origineel ben je zeker! Dit keer geen stap voor stap uitleg van mij, maar een paar dingen waar je inspiratie uit kan op doen voor eigen projectjes.


src: hushdeer.tumblr.com
Ringen met grote glinsterende stenen zijn helemaal in. Zelf maken is zeer gemakkelijk: koop mooie stenen (vaak te vinden in zweverige winkeltjes) en een paar basic ringen met een plat rondje waar je de stenen op kunt plakken. Deze ringen en lijm kun je in iedere hobbyzaak vinden. Et voilà: je persoonlijke ringen zijn klaar.
src: espritcabane.com
Lichtjes zijn leuk, maar vaak worden ze na kerst alweer opgeborgen. Zonde! Met een lege eierdoos maak je er leuk lampionnetjes van! Klik hier voor een uitgebreide handleiding.
src: breathe-create.tumblr.com
Vergeet de volgende keer tijdens een boswandeling niet om goed rond te kijken naar een mooie, grote tak. Neem hem mee naar huis, schuur hem, geef hem eventueel een laagje verf en lak hem af. Hang hem op aan de muur en tada: een super natuurlijk zelfgemaakt kledingrek!
src: ambrosiagirl.com
Misschien wel de leukste DIY: mini polaroid magneetjes! Bewerk je foto’s met een polaroid lijstje (of gebruik hiervoor de apps hipstamatic/vignette of download de poladroid), knip ze uit en plak ze op stukjes magneet. Ik geloof dat er vellen magneet te koop zijn bij hobbyzaken, die je zelf op maat kunt snijden. Voor uitgebreide tutorial, klik hier!

Translation: Some DIY inspiration.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Maike

  Oh, ik wist helemaal niet dat je ook speciale apps ervoor hebt! Ik ga gelijk even kijken! :)

 2. Lana.

  Je blog is echt leuk! Vind echt elk artikel leuk om te lezen :). Including deze, de DIY van de “takhanger” vind ik echt super!

 3. Leuke DIY ideeën! Ik verzamelde zulke stenen. waarom heb ik die toch weggedaan??

  Nog bedankt voor het stemmen! Heel lief :)

 4. Lynn

  Mooi die ringen! Tnx voor je comment :) Ik heb m via marktplaats voor een paar euro :) X.

 5. Laura

  Ah die magneetjes zijn echt lief! Je hebt een leuke blog trouwens :)

 6. Britt

  Leuke dingetjes!
  Vooral van die tak is een goede, als ik een eigen huisje heb ga ik dit misschien wel maken. Echt geweldig!

 7. Lien

  Dat kledingrek is geweldig!! Ga ik zeker onthouden voor later :) x

 8. mar

  wat een leuke artikel! jahaha nu je het zegt. ik heb het snel even getypt en er niet eens over nagedacht! dankjewel voor je punt! liefs

 9. Oeh, echt een leuke post! Ik ben echt verliefd op dat kledingrek, heb er zelf ook al eens een postje over gedaan, echt geniaal gevonden. Die foto komt origineel trouwens van http://love-aesthetics.blogspot.com/ !

  Mijn analoge camera is trouwens een oude yashica, heel simpel dingetje, en ik heb een vervallen filmpje gebruikt dat mijn vader nog had liggen. Vele foto’s zijn wel wazig helaas, maar dat komt doordat ik vaak gewoon slecht ingesteld heb (je kan nochthans maar 2 dingen instellen dus het ligt echt wel aan mij haha).

 10. Goesting

  Heeel leuk! Die DIY met ringen had ik ook al gezien, echt heel leuk allemaal! Vooral de tak vind ik echt een leuk idee!

Geef een reactie