First days of Spring

Gisteren was het voor mij rokjesdag: voor het eerst in het jaar kon ik in blote benen naar buiten! Heerlijk vond ik het, ‘s ochtends hebben we een barbecue gekocht (omdat we net zoals de rest van Nederland ‘s avonds gingen barbecuen ;)), zijn we langs een tuincentrum geweest voor verse bloempjes en langs de markt voor stofjes. Ik droeg weer mijn rokje, ik ben er inmiddels helemaal verliefd op. Ik vind hem zelfs zo leuk, dat ik een stofje op de markt heb gekocht om hem na te maken!

Wat ik gisteren droeg. In het echt natuurlijk zonder feestneus en bril.
Een vrolijk stofje met elastiek, voor het rokje.
En mijn kledingrek kreeg een make-over: winterse truien gingen de kast in, en zomerse stofjes en jurkjes hangen nu weer aan het rek. Hoera!

Translation: The weather was really nice yesterday, it was 23 degrees celsius! This is what I was wearing yesterday, yep again that skirt. I love it so much that I bought some fabric to remake the same skirt! As you can see on the last photo, my sweaters have been replaced by floral skirts and dresses.. I can’t wait for summer to begin!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Klinkt als een perfecte dag :) Veel succes met het maken van nog meer fijne rokjes – mijn gevoel zegt dat het er niet bij één blijft ;) Mooi stofje!

Geef een reactie