Give away winner

Sorry voor de afwezigheid, ik ben momenteel een beetje druk met school. Allereerst: bedankt voor de feedback! Tips of aanwijzingen zijn nog steeds welkom, als je een suggestie hebt voor m’n blog mag dat ook :). Ik ben veel bezig geweest met leren, en van de zon genieten (iets te veel.. ik ben een beetje verband! Maar verder ook wel poepiebruin haha). Binnenkort komen er weer nieuwe updates aan over een nieuwe DIY, over mijn mini tuintje en natuurlijk veel inspiratie posts. Maar nu eerst.. de winnaar van de give away! De winnaar is gekozen en die is..
Translation: sorry for my lack of updates, I’ve been very busy with school. But new updates (a DIY and lots of inspirational posts) are coming! But now I’ll announce the winner of my second give away..Congratulations! :) You are the winner of this notebook:
Didn’t win? Click here to see how to make this cute notebook yourself.
And don’t worry, there will be more give aways in the future!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Oh wat superleuk :D Thanx! Mijn mailadres is polkadotflying[at]hotmail.com!
    oeh leukleuk!

  2. Britt

    Leuk! En jammer dat je gisteren niet mee kon picknicken, maar wel begrijpelijk. Uiteindelijk heb ik nog in Lent op het strand gebarbequed haha!

Geef een reactie