Guinea pigs

Op de foto hierboven zie je mijn kneuterige handjes met nageltjes met rood afgebladderde nagellak en.. mijn cavia! Toen ik een jaar of 6,7 was kreeg ik een cavia. Helemaal zwart, met op zijn buik een koperkleurige streep. De cavia was nog super jong en daardoor dus mini, over haar naam hoefde ik dan ook niet lang te denken: (ukke)Puk! Mijn broer had al een cavia, dus wilde ik er ook een. En sinds dien was ik verknocht aan het beestje. Rond mijn 11e ging ze dood en wilde ik geen nieuwe cavia (‘geen enkele cavia kan Puk vervangen!!’) maar eigenlijk wil ik er weer eentje! Nu mijn vader een nieuw huis heeft gekocht is er straks genoeg ruimte in de tuin voor ten minste 2 caviaatjes. Mijn broer (die denk ik stiekem ook nog steeds een zwak heeft voor de lieve beestjes) heeft al beloofd mij 2 caviaatjes te geven voor mijn verjaardag (en die is over een maand al!). Dus ik kan alvast gaan brainstormen over een naam.. hebben jullie ideeën? 
Oh en volgens mij zijn de meeste mensen de huisdier-fase al vergroeid haha, maar mocht je toch nog stiekem een zwak hebben voor lieve kleine beestjes, klik dan verder voor een overload aan cavia cuteness haha!
Translation: When I was younger (picture above) I used to have a little guinea pig. I still love these cuties, and my brother has promised to give me new guinea pigs for my birthday (which is next month!). So now I should start thinking of a name.. do you have any ideas? Oh and click more for an overload of cute guinea pigs pics!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Awww… wat lief! Ik ben en zal nooit de huisdierenfase voorbij komen haha. Ik heb zelf twee cavia’s: Pip en Saar en ze zijn zó leuk!

  2. Goesting

    Ik ben ook helemaal pro huisdieren! Zelf hebben we katten, onze hond is een paar maanden geleden gestorven en dat viel mij best wel zwaar. Een nieuwe hond wil ik niet, wanneer ik het huis uit ben mogen mijn ouders gerust een nieuwe hond kopen maar nu liever nog niet.

  3. mar

    oh wat een dotjes haha. ik doe mijn droppie (ja, her name) ook in een badje net als die laatste. leuke blog! x

  4. Ik raak nooit uit de huisdierfase denk ik! Wat een schatjes.
    Heb het zelf helaas altijd zonder huisdieren moeten doen (afgezien van een vis, en die ging dood) wegens allerlei allergieën. Ik zou echt zo graag eens een huisdier hebben!

Geef een reactie