Last week

Wat een heeerlijk weer! Dat is ook gelijk de reden voor de weinige updates hier. Ik heb lekker veel gezond en buiten gezeten. Maar ik deed ook wat andere dingetjes..

Ik vond een aparte brief in mijn brievenbus, helemaal vanuit Luxemburg! Het was de give away die ik had gewonnen op Frederika’s blog A Sea of Light. Erg leuk!

Donderdag kon ik dan eindelijk mijn vader’s nieuwe huis van binnen bekijken. Van binnen was het nog een beetje een rommeltje (vorige bewoners hadden nog niet alles meegenomen) maar vanaf 1 juni hebben we officieel de sleutel!

En met zoveel tuin is er natuurlijk ruimte voor heeel veel caviaatjes! Ik spotte deze lieverds die lekker lagen te relaxen in de dierenwinkel, toen ik onderweg was naar het kruidvat..

..voor een nieuw lakje (rechts)! Een soort rood/oranje kleur, erg mooi. Ik heb inmiddels al heel veel lakjes! Vooral veel zalm/oranje/roze/rood en mint. Misschien moet ik eens een overzichtje laten zien.

Verder ben ik ook nog bezig geweest met -geloof het of niet- papier-maché-en! Pff wat een rotklus zeg. Het droogt ontzettend sloom en ik durf de ballon nog niet lek te prikken, ik geloof dat er nog een laag overheen moet.. Dit doe ik overigens niet voor mijn lol, maar voor mijn tekenen eind werkstuk. Tja, je moet er wat voor over hebben he..

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Marlies

    Wow dat huis! Super mooi! Mooi kleur nagellakje, volgens mij heb ik die ook. Zelf heb ik ook alleen maar rood/roze/oranje tinten, toch lijken ze niet allemaal op elkaar ;)

  2. Anonymous

    o ja een overzichtje van je nagellak zou ik superleuk vinden! Ik heb ook vooral nu die kleurtjes, lekker zomers! I scream peach van catrice vind ik echt heel mooi :)
    Esther

Geef een reactie