Nailpolish stash

Sinds een tijdje ben ik gek op nagellak! Als klein meisje droeg ik af en toe wel eens roze of rode nagellak, maar toen ik wat ouder werd eigenlijk niet of nooit. Meestal vond ik het niet mooi of te veel gedoe. Inmiddels ben ik van mening veranderd en draag ik veel nagellak. Ik heb vrij korte nageltjes (zelfs als de nageltop -het witte stukje onder aan je nagel- 2 mm lang is, heb ik nog korte nagels), hierdoor kan ik lekker veel kleurtjes uitproberen. Ik vind lange nagels al vrij snel ordinair, zeker met nagellak erop. Overigens vind ik blanke nagels ook nog steeds heel erg mooi. Maargoed, mijn lakjes:
(klik voor vergroting)
Van links naar rechts, boven naar onderen zie je:
1. 26 Best Friends van Essence, 2. 04 Space Queen van Essence, 3. Color 88 van Tiger, 4. 09 van Etos, 5. 170 I Scream Peach! van Catrice, 6. Color 02 van Tiger, 7. Check Me Out van H&M, 8. 242 Uptown van NYC, 9. 06 van Etos, 10. 46 Wake Up! van Essence, 11. 93 Amsterdam van W.I.C. by Herome, 12. 12 van 2B, 13. 367 van MNY, 14. 53 You Belong To Me van Essence, 15. 597 Miss Minty van Gosh, 16. Color 29 van Tiger, 17. 547 Blue Monday van Gosh. 18 en 19 zijn topcoats, Matte topcoat van Catrice en Sealing top coat van Essence.
Zoals je ziet vooral veel zalm/oranje/roze/rood en mint kleurtjes, daar houd ik van. En allemaal lekker cheap! Zolang je ze goed aflakt met een topcoat blijven alle lakjes prima zitten. Het ene lakje heeft iets meer laagjes nodig voor een dekking dan de ander maar al met al ben ik dik tevreden met deze low budget lakjes. Fijn is ook dat goedkope merken zoals Essence en Catrice vaak enorm veel keuze aan kleur hebben, in tegenstelling tot merken als L’Oréal of Bourjois. 
Mijn nieuwste aankopen zijn deze Colour & Go lakjes van Essence. Ze zijn er in ontzettend veel leuke kleuren, bevatten 5ml en zijn maar €1,29!
En dit zijn mijn favorieten: zalm, mint, koraal en roze! De buitenste twee lakjes zijn trouwens van Tiger, een winkel met heel veel leuke en goedkope dingetjes (deze lakjes waren 2 euro per stuk) die helaas alleen in Arnhem in Nijmegen zit. Ze hebben geen website maar op de site kun je wel een gedeelte van het assortiment zien: http://tiger-stores.nl
Hoeveel lakjes heb jij? 
Translation: My nailpolish stash!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Ice Pandora

  Ik hou ook van nagelak, maar ik draag het nu eigenlijk nooit meer..
  Al dat bijwerken is echt een gedoe en bij mij verschijnen de eerste scheurtjes al binnen een week.

  xx

 2. Marlies

  Ik heb denk ik 25 stuks. Alleen door mn werk, horeca, kan ik lang niet altijd nagellak op.

 3. Lien

  Die rode van essence heb ik ook! Alleen staat er bij mij beneden: “1 second per nail”. En dat is niet gelogen, want die droogt enorm snel (echt zalig!)

 4. Bibiane

  Ik hou heel erg van nagellak, het is een echte verslaving geworden :) Mooie kleurtjes heb je!

Geef een reactie