New Flickr uploads

Ik heb weer een rolletje van mijn Canon AE 1 laten ontwikkelen. Ditmaal besloot ik dat eens bij Hema te doen. Normaal doe ik dat bij een fotozaak voor 6,95 maar omdat ik nu een 24 dia rolletje had leek het mij goedkoper om het bij de Hema te doen (daar betaal je 2,95 ontwikkelingskosten + aantal cent per foto). Nou, dat nooit meer. Wat een slechte kwaliteit! Heel donker/grauw en erg onzuiver.. goed, toch nog wat foto’s dan:

Voor meer kun je uiteraard op mijn Flickr terecht, maar verwacht er niet te veel van ;) 
Translation: I developed a new roll of film, this time not at a professional photo shop but just at a department store.. once and never again! The quality sucks big time. Anyway, I still wanted to show some photos. You can find more photos on my Flickr page, but don’t expect too much about it ;)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Goesting

  Goed dat je het vermeld dan weet ik dat ik mijn rolletje best in een professionele winkel laat ontwikkelen! Wel leuke foto’s!

 2. Mirthe

  Ik doe het echt altijd bij Hema en het is er bij mij nog nooit slecht uitgekomen :( Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens! Ik ga even op je flickr kijken.

 3. Jantine

  Leukleuk :)
  Mijne komt volgende week binnen (in NL wel helaas), ik ben benieuwd!
  Dankje! x

Geef een reactie