New Yorq

Nee, dit is geen spelfout maar zo heet mijn New York tumblr! Mijn persoonlijke tumblr is Quiver, vandaar de ‘q’ in New Yorq. Ik weet niet waar mijn grote liefde voor New York vandaan komt, maar die is er altijd al geweest. In 2008 was ik zo lucky om de stad eindelijk eens écht te zien. Hopelijk komt er snel weer een bezoekje. Tot die tijd ga ik door met verzamelen van foto’s, filmpjes, liedjes en andere media over en van New York. Als je gek bent van de stad moet je zeker even een kijkje nemen, en als je zelf nog mooie foto’s hebt zou ik het leuk vinden als je ze submit zodat iedereen ze kan zien!


Een voorproefje:
Translation: If you are as crazy about New York as me, you must check out my New York tumblr. It’s filled with lots of New York photographs and other related media. If you have photos of your own trip to NYC, please submit them on http://newyorq.tumblr.com!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Goesting

  Die foto in het park vind ik heel leuk! Ooit wil ik zeker ook eens naar New York, maar Londen is toch mijn favoriete stad. Misschien omdat ik Engeland gewoon heel leuk vind :).

  En inderdaad, eigenlijk heb ik niets te klagen dat ik per ongeluk een UO kan binnen wandelen. Leve leven in Antwerpen! ;)

 2. rêverie

  Ik wil ook zo graag eens naar New York! Mijn beste vriendin is er vorige zomer naartoe geweest, en ze heeft echt prachige (diana) foto’s. Hopelijk komt het er ooit van!

 3. Fredrika

  Never been to NY but i’d loove to go there some day.
  I just saw the post you wrote about recieving the necklaces- great! I’m glad they arrived ‘safely’, I tend not to trust the mail-service and those kinds of things too much ^^
  xx

 4. Ik hou ook zo van NY, zelfs al ben ik er nog nooit geweest! Hoop toch echt dat dat er nog eens van komt!

  groetjes deed

Geef een reactie