Om nom nom: Foodgawker

Waarschijnlijk kennen de meesten de website Weheartit wel. Op die website kun je plaatjes van het hele web ‘hearten’ en zo in een speciaal mapje zetten. Maar kennen jullie ook Foodgawker? Deze website verzamelt gerechten met mooie foto’s van het hele web en die kun jij dan weer bij je favorieten zetten. Je kunt bladeren door de meest populaire gerechten maar ook zoeken op categorie. De mooie foto’s maken gauw duidelijk wat het recept inhoudt en wanneer je op de foto klikt word je gelijk doorgelinkt naar de site met het recept. Een geweldige uitvinding! Zelfs als je niet hoeft te koken is het leuk om er doorheen te bladeren. Ik heb een zwak voor mooie plaatjes van lekker eten, dus deze website houdt mij wel even zoet! Een paar voorbeeldjes:

Yummy! En zo ontdek je gelijk sites met lekkere recepten en mooie foto’s!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Zooo dat is idd een geweldige uitvinding! Grappig hoe mensen toch elke keer weer op nieuwe (goede) ideeën komen voor websites!

  2. lies

    je hebt echt weer leuke dingen gepost zeg! en over je poll, ik zit tussen die every once in a while en daily in, hihi :)

  3. T

    ooh potato garlic frietjes die ga ik proberen

  4. Marloes

    oooh vet! Ik ga ook eens zoeken, ziet er allemaal heerlijk uit!

Geef een reactie