Sunny days

Wat een heerlijk weer! De verwachtingen voor de komende dagen zien er ook goed uit, dus dat belooft wat! Ik heb vandaag vooral buiten in de tuin doorgebracht, en at een heerlijke ‘Griekse’ salade als avondeten, die ook nog eens heel makkelijk (en goedkoop!) zelf te maken is. Neem wat sla (ik had een mix van o.a. Rucola, omdat ik dat heel erg lekker vind), tomaten, komkommer, olijven en feta. Dressing en eventueel uiringen (houd ik niet zo van) erbij en klaar. Waarschijnlijk heb je de helft al in huis, dus het is ook heel geschikt als ‘restjes gerecht’.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Mmmm heerlijk, al laat ik de komkommer er uit en doe ik er nog wat paprika bij! Ik ben een echte feta-addict haha.

  2. T

    yummie! dit is ook heerlijk met romeinse salade en komkommer ipv olijven

  3. Lana.

    Heerlijk dit weer :) mag van mij wel elke dag zo zijn! Die salade ziet er lekker uit trouwens.

Geef een reactie