Ik moest vandaag even de stad in voor wat dingetjes. Ik schafte gelijk dingen aan voor 2 kleine DIY’s:

Ik zag laatst dit leuke idee op Lana’s blog (en die had het op haar beurt weer van Yara van This Chick’s got Style) en vond het zo leuk (en handig!) dat ik het zelf ook wilde doen.

Ik vond de potten voor €2,50 bij de Xenos, waar ze overigens nog veel meer maten hadden. Voorlopig is dit wel even genoeg, maar mocht ik meer lakjes kopen dan schaf ik gelijk een nieuwe pot aan!

Na alle sieraden winkels te zijn afgelopen voor een mooi ringetje, en niks te hebben gevonden besloot ik zelf maar eentje te maken geïnspireerd op deze DIY die ik al eerder op mijn blog plaatste.

Je hebt niet veel nodig: de superlijm had ik thuis al, de edelsteen (oeps naam vergeten!) was €1,95 en de basisringen waren €1,10 per vier.

Zorg dat je een steen kiest die tenminste 1 plat vlak heeft waar je de ring tegenaan kunt bevestigen.

Lijm de ring goed vast aan de steen en laat het geheel goed drogen.
En klaar is de ring! Ik ben er erg blij mee, en ga denk ik nog meer varianten maken (ik heb immers nog 3 basisringen over). Misschien ook een leuk idee voor een give away?
Translation: 2 little DIY’s, very simple and cheap but isn’t that always the best thing about DIY’s?

Gerelateerd

4 reacties op “2 little DIY’s

  1. Love this! Oh i’m gonna try to find those kinds of rings that I can glue things on, thanks for the tip ^^

    And to answer your comment: haha yes its cold having to go outside after a sauna.. but that’s the point! what we usually do is alternate hot sauna with rolling in the snow/jumping in the lake ^^ it makes you feel really fresh. and its so nice to go back into the warmth after being freezing :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *