3 little photo DIYs

Deze super cute mini kaartjes zijn heel makkelijk te maken! How to vind je hier.
Wegwerpcamera’s zijn leuk en cheap (goedkoopste heb je geloof ik bij de xenos, voor 2.50). Maar wist je dat er nog veel meer uit te halen valt dan ‘gewoon’ fotograferen? Hier vind je 20 manieren op hem te gebruiken!
Deze schattige fotohouders maak je natuurlijk gewoon zelf! Ga op zoek naar oude speelgoed figuurtjes, snij die doormidden en plak aan beide zijden een magneetje. Toch liever kopen?
Translation: Three little DIYs. First a link to a how to for making these cute little postcards, second a link to 20 alternative ways to use your disposable camera and last is a link where you can buy these photo holders. But they can easily be made by yourself. Just look for old toys like these animals, cut them in half and glue little magnets on each half. Now you can put a photo in between the parts!

P.S. de winnaars van de mini give away zijn..

Rosie en Goesting! Ik moet nog even kijken hoe dat bestellen in zijn werk gaat, sowieso hebben zij een levertijd van een week. Als ik de foto’s heb zal ik contact met jullie opnemen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Mirthe

  Ah super leuk! :) De goedkoopste wegwerpjes heb je trouwens bij de Action! Daar zijn ze €2, haha.

 2. lies

  hahahaha omg dat van ezzie’s dagboek, wat schattig.
  en die dagboekjes zijn best wel leuk zeg. zou alleen ook niet weten welke ik moest kiezen haha.
  en deze post is ook echt heel leuk!

 3. Goesting

  Woooow! Super leuk dat ik gewonnen heb :). Je DIY zijn weer heel leuk! Die fotohoudertjes ga ik zeker eens proberen. Ik ben ook een grote fan van wegwerpcamera’s dus die 20 manieren komen goed van pas :).

 4. Rosie

  Waw! Supercool, ik denk niet dat ik ooit al iets gewonnen heb :)
  En dat op mijn vrije dag! Ik ga straks wegwerpcamera’s inslaan, denk ik!

  Rosie

Geef een reactie