Bathrooms and Kitchens

Wij gaan binnenkort verhuizen, maar voor het zover is moeten er eerst een nieuwe keuken en badkamer worden geplaatst. De afgelopen weken zijn we dus druk bezig geweest met het bekijken van showrooms en plaatjes op het internet. Het leuke daaraan is dat je vaak hele mooie boeken met inspiratie mee krijgt. Soms zelfs echt van die design boeken met badkamers die niet praktisch zijn (en onbetaalbaar) maar wel super mooi.. Ik fotografeerde een paar pagina’s (met mijn telefoon, excusez-moi) zodat jullie kunnen meekijken..

Translation: We’re going to move this summer, and right now we’re very busy looking for bathroom/kitchen inspiration since we’re getting new ones. I photographed some beautiful bathrooms/kitchens from design books we got at some shops. 

Amazing shower in the middle of your bedroom (??)
I love the bathtub!
Amazing, these rain skies
This bathroom looks so natural
Taking a shower together in the middle of your apartment, while looking over midtown Manhattan.. how awesome is that??


All pictures from Axor Hansgrohe


Next time I’ll show you some pictures of beautiful kitchens.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Mirthe

    Heel vet! Ik ben vorig jaar verhuisd en ik vond het ook heeeel leuk om door al die tijdschriften en boeken te bladeren met interieurs erin. Ik ben echt benieuwd wat jullie gaan kiezen :)

  2. Melissa

    Wat is het toch leuk om inspiratie op te doen van nieuwe badkamers, continu nieuwe ingevingen. Marlous leuke inspiraties samengesteld. Ik vind dat bad van afbeelding 4 echt prachtig

Geef een reactie