Bikinis

Het lijkt alsof de zomer al is aangebroken! Mijn bikini heeft al een paar keer in het zonnetje gelegen (helaas nog niet in het water!). Heb jij nog steeds geen nieuwe bikini aangeschaft, dan wordt het nu wel eens tijd. Het is weer donderdag, de dag waarop de H&M Shop wordt aangevuld. Ik zag een paar enorm mooie bikini’s, voor nog geen 10 euro per setje! Ondanks al 2 eerdere H&M bikini’s besloot ik er nog eentje te bestellen..

Broekje en top samen voor €9.90
Ik vind hem echt super mooi! En zeker voor die prijs. Maar er is nog veel meer:
Vooral de goedkopere bikini’s vind ik erg mooi! Ik twijfel heel erg of ik deze bikini er nog bij zal bestellen:
Hij is ook maar €9.90 en op de ‘aanfoto’ vind ik hem heel mooi! Aan de andere kant.. dan wordt dit al bikini nummer 4, en ik heb nog niet eens een vakantie geboekt! Hmm.. Voor vriendlief heb ik trouwens deze besteld, ook maar een tientje:
Ik geloof dat het voor Belgen niet mogelijk is om te bestellen, of wel? Als je heeeel graag iets wilt hebben dan wil ik het best voor je bestellen! Dan moet je alleen nog even de verzendkosten van mij naar jou toe bijbetalen. Maar met deze kortingscodes (8964 voor 25% op duurste artikel, 9250 voor 10% voor gehele bestelling) heb je dat er zo weer uit!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Belgen kunnen inderdaad niet bestellen op H&M, helaas!
  Ik heb pas een keimooie zwarte bikini met witte flamingoprint gekocht in de pimkie, dus ik mag echt geen nieuwe bikini’s meer kopen!

 2. Ik zou de bikini’s gewoon bestellen, je kan ze altijd nog terug sturen toch?!

  Voor mij is er ook weer een bestelling onderweg (112 euro :O)
  Daar gaat ook zeker wat van terug haha

  groetjes
  DeeD

 3. Goesting

  Die tweede bikini heb ik in de winkel gezien, hij is heel mooi maar de rits gaat echt wel heel gemakkelijk open. Niet echt handig dus.

 4. lies

  ha! toevallig heb ik dat nét gister gedaan, was wel echt nodig. heb die zwarte twist bandeau bikini van H&M maar gekocht, hoewel ik waarschijnlijk ook nog een specialere ga aanschaffen ergens als ik m tegen kom :)

Geef een reactie