Interior beauty

(src: whi)
1 juni krijgen we de sleutel van het nieuwe huis. Een grote, oude woonboerderij. Wat betekent dat ik wéér een nieuwe kamer kan inrichten! Mijn huidige kamer heeft een aparte vorm, met een apart gedeelte waar mijn bed staat. Voor foto’s van mijn huidige kamer kun je hier kijken. Mijn nieuwe kamer heeft twee bedstee’s. Niet zo’n grote waar een heel bed in past (helaas!), ik gok dat hij zo’n 1.40 meter breed is, en 1 meter diep. De deurtjes gaan niet tot de grond, het zijn echt twee kleine kastdeurtjes, waar achter een ruimte zit (die wel tot de grond diep is). Maar ik ben nu aan het denken wat ik met die twee bedstee’s kan gaan doen. Laatste foto, een bureautje in in bedstee, vind ik super leuk. Als ik zoiets wil moet het wel anders, maar toch. Maargoed, dan houd ik nog een bedstee over! Ideeën? De bedstee als (kleding)kast gebruiken had ik zelf ook al bedacht ja ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Goesting

  Een bedstee was mij nog niet bekend dus ik heb het even moeten google’n :). Gho, inderdaad een kledingkast zou heel leuk zijn, maar een bureau natuurlijk ook! Ik kom niet direct op iets wat je er nog mee kunt doen, maar ik zal het zeker melden als er mij iets te binnen schiet :).

 2. Fijne inspiratiefoto’s!
  Zo leuk dat je een nieuwe kamer mag inrichten, ik zou er inderdaad een bureautje en een kleerkast van maken, lijkt me echt tof!

 3. Fauve

  Zo leuk, twee bedsteetjes! Dat wordt zo leuk om in te richten… Je kan er een ouderwetse Singer in zetten, of je kan er een make-up tafeltje van maken met spiegels aan de binnenkant van de deurtjes… Je kan er een galerij met schilderijtjes van maken. Een mini-bar, haha je kan het zo gek niet bedenken xD Liefs

 4. lies

  recept: cakebakmix + kleurstof haha! en dan hebben we telkens delen van het beslag apart in bakjes gedaan, daar verschillende kleuren bij gedaan en die gekleurde delen beslag in de cakebak, oorspronkelijk lag het ‘netjes’ in laagjes maar uiteindelijk werd het dit! :)
  maar ik zou niet weeeten zeg wat je met een bedstee kan doen :o

Geef een reactie