Mexican Party

In minder dan een maand ben ik alweer jarig! 3 juni, de dag na hemelvaart om precies te zijn, word ik 19. Al zolang ik besta is dit de belangrijkste en most exciting dag van het jaar (behalve dan die keer dat mijn moeder migraine had, het hele feest werd afgeblazen en ik op mijn verjaardag met mijn vader naar de groothandel ging en daar gekleurde fineliners kreeg). Ik kan me zelfs nog herinneren dat ik een keer de avond van te voren al mijn cadeaus kreeg omdat ik zo nieuwsgierig was… ja echt. Nieuwsgierig ben ik overigens nog steeds.

Nougoed, en dat moet dus gevierd worden! Het leek me leuk om dat een keer geheel in thema te doen: Mexican Party. Ik heb niet per se iets met Mexico en ik ben er ook (nog) nooit geweest, maar met het thema kan je ontzettend veel! Sowieso lekker eten (taco’s/burrito’s die je zelf kan samenstellen zoals op foto 2) en qua drank (corona, desperados, tequila..) zit het ook wel goed. Daarnaast krijgt iedereen bij binnenkomst een mini sombrero en eigenlijk wil ik ook een piñata. Ja, zo’n papier maché beest die je geblinddoekt moet proberen kapot te slaan, waarna er snoep uitkomt. Volgens mij is dit na een paar glaasjes hilarisch. En je kan er natuurlijk ook iets anders in stoppen in plaats van snoep (suggesties?). En op de achtergrond staat natuurlijk een gezellig Mexicaans muziekje, en anders geef ik mijn vader een sombrero en een plaksnor en mag hij voor een achtergrond gitaarmuziekje zorgen.
Ja ik ben al helemaal op dreef, maar ik kan nog meer inspiratie gebruiken. Dus heb je nog ideetjes? Laat het me alsjeblieft weten! Het wordt een vrij intiem feestje, met (ik denk) een stuk of 5 vriendinnen en het plan is om later uit te gaan. Hopelijk komen jullie nog met iets geniaals!
Translation: My birthday is coming up, I will turn 19 on the third of june. I really like to throw a themed party so I thought of a ‘Mexican Party’. It’s a great theme with lots of possibilities (think of sombreros, tacos, tequila..) but I could use some more ideas! So if you have any suggestion for my birthday party, let me know!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Super gaaf!
  Jammer dat die ene keer niet zo leuke verjaardag was..
  Mexican theme lijk me erg leuk :)
  Ik wil altijd al een piñata hebben + in elkaarslaan D:
  maar goed tot die tijd…
  xx

 2. Superleuk! Nouja de tequilla mag natuurlijk niet ontbreken, maar verder….moeilijk haha! Maar het wordt vast gezellig :)

 3. Leanne

  Twee vriendinnen van me hebben een tijdje geleden ook een Mexicaans feestje gegeven! Wel voor meer mensen, maar ook met tequila en mexicaans eten en een pinata enzo. Daar zat trouwens echt van alles in, van condooms tot theedoek-ophangknijpers en tandenborstels, maar ik weet niet of je zoiets wil. Het zag er ook superleuk uit als je van buiten door het raam keek, want iedereen had grote gekleurde sombrero’s op en poncho’s aan en we kregen allemaal een plaksnor bij bij binnenkomst. Als me nog iets te binnen schiet zal ik het zeggen (:

 4. Beautifield

  Thanks voor je comment! originele blog heb je :) Leuk idee zeg, zo’n mexican party!

 5. 77235

  niet teveel tequila … want dan komt er weinig van het uitgaan

  download een paar afl. van telenova’s en laat die op de achtergrond aan

  zelf mojitos, Margaritas en Daiquiris (of andere varianten ervan) maken

  klinkt echt leuk :D

Geef een reactie