Mini Give Away [closed]

Ik kwam net deze link tegen van Snapfish, waar je gratis 50 afdrukken (wel met 99 ct verzendkosten) kunt bestellen. Of een gratis mini fotoboek of een fotomok voor 1 euro. Ik heb niet echt foto’s van mij en m’n vriendje samen, behalve gekke photobooth foto’s of snapshots gemaakt met mijn telefoon. Die staan dus allemaal op mijn pc, in plaats van in een lijstje. Voor 99 ct wil ik daar wel verandering in brengen! Ik heb nu een aantal foto’s van mijn vriend en mij, wat foto’s van andere dingen en sommige foto’s van Flickr (die heb ik al op print, maar wil ik dan nog een keer). Maar aan 50 foto’s kom ik nooit!
Daarom een mini give away: er zijn 2x 2 prints te winnen op standaardformaat (10×15). Bekijk mijn Flickr of mijn blog en kies 2 foto’s. Als je een foto van mijn blog kiest moet het wel een foto zijn die door mij is gemaakt. Vervolgens laat je in een reactie weten dat je meedoet, post je de 2 links van de foto’s en je emailadres. Zondagavond zal ik via random.org 2 winnaars kiezen, die krijgen dan de 2 prints thuisgestuurd!
Translation: Sorry, this print give away is for Dutchies (en belgjes! :)) only! 

Edit: Blogger heeft er gisteren uitgelegen en om de een of andere reden alle reacties verwijderd op dit bericht! Dus als je al gereageerd had, nogmaals doen aub! :)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

  1. Superleuke en originele give-away :) Ik heb vorige keer al het geluk gehad te winnen, dus laat dat nu aan anderen over! Succes :D

Geef een reactie