New Nailpolish

2 laagjes op elke nagel
Ik was de vorige 50% kortingsactie van het Kruidvat misgelopen, maar dat maakt niet uit want er is een nieuwe 50% kortingsactie! Op alle nagellakjes en nagelproducten. Veel meer dan mascara en nagellak gebruik ik toch niet, dus deze actie kwam me goed uit! Ik kocht 5 lakjes, waaronder een basecoat omdat ik die eigenlijk nog niet had. Mijn nagellak gaat er altijd goed af (dankzij deze remover, aanrader!) en de kleur trekt ook niet in mijn nagels, maargoed voor de zekerheid dan..
Verder een W.I.C. by Herôme lakje, kleur 114 New Delhi, Catrice Ultimate Nudes lakje 050 Moulin Rouge Light, en twee Rimmel Lycra Pro lakjes in de kleuren 357 Azteque en 367 Bare Necessities. Vooral de Rimmel lakjes lakken super fijn en hebben erg mooie kleuren! Favoriet zijn de middelste twee, ik had nog niet echt nude lakjes. Maar de buitenste twee vind ik dan weer heel bijzonder. Bij elkaar kostte dit alles maar dertien euro, dus zeker de moeite waard deze actie!

Translation: I bought these nailpolishes with 50% discount. Don’t you love the colors?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Ice Pandora

  Ik hou van pastel kleurtjes ^^ Mint color for me!
  Ik ga maar eens even neuzen tussen de schappen bij Kruidvat o:

  xx

 2. Jantine

  Met een Minolta 7000i :)
  Je post echt veel de laatste tijd (uitstelgedrag voor examens? :p) en dat vind ik leuk! x

 3. Oh dan moet ik ook nog eens gaan kijken! Ik heb dat nude kleurtje van catric ook pas gekochttrouwens, mijn nieuwe favoriet!

 4. Leuke kleurtjes!! Ik hou van nude en van groen qua nagellak! Zou ze zo kopen.

  Bij jou hadden ze dus ook al herome lakjes. Ben wel blij dat Kruidvat ze eindelijk gaat verkopen, althans daar gaat het wel op lijken, maar heb ze sinds de 50% actie hier niet meer gezien….

  Anyhoe, veel plezier ermee

  groetjes
  deed

 5. lies

  ja die opdracht komt mij inderdaad ook echt de strot uit. heb mn tekening voor de vakantie afgeraffeld en we zouden maandag de kans krijgen onze schetsen te nummeren en dat formulier in te vullen, is die vrouw (die toch al echt vervelend is) niet op school. en nu had ik haar gemaild van wanneer kan dat dan, zegt ze dat ze mn tekening niet af vindt. bleh, heb echt geen zin meer er nog wat aan te doen. mijn proces is volgens mij ook nog eens best kut haha. maar ik had net als jij vreemde gasten! is t nog mooi geworden bij jou? en mooie dingetjes heb je weer gepost, tof idee voor n feestje ook! (ga er nu niet apart op in haha dan wordt dit wel erg lang) x

 6. Lana.

  Jij hebt ook ingeslagen zie ik :), die acties blijven leuk! Ik zag de Rimmel lakjes wel staan, maar heb ze niet meegenomen. Misschien nog snel even doen!
  En leuk elk nageltje een verschillende kleur ;).

 7. Anne

  wauw wat staat dat mooi! en wat kan je mooi lakken, haha. XX

Geef een reactie